Cevap: Maçı Değerlendirelim
Adem'e yine bir şey demem de Kadiri bu takıma mahkum eden zihniyet ya futboldan anlamıyir ya da işin içinde daha farklı şeyler var. Burhan'ın bu takımdan bir an önce gönderilmesi lazım değil sözleşmesinin bitmesini beklemek oyunda kaldığı her dakika zarar içeri giremez pas atamaz ben ne anladım öyle kanat oyuncusunu, direk hemen sözleşmesi fesh edilmeli. Diğer oyuncular genel olarak vasattı Mehdi gol attı belki hatasını affettirdi ama profesyonelliği çok zayıf bir oyuncu dünyanın herhangi bir yerinde istersen Güney Kutbu 1. Liginde oyna böyle bir hata yapma lüksün yok .. Kırılma Anı Ümit'in 2. Yarının başlarında kornerden şans eseri gelde beni at diye önüne düşen toptu, o girse çok farklı şeyler konuşurduk. Futbol bu deplasmanda 30-40 pozisyon bulamazsın bugün yeri geliyor bi Madrid Barcelona bile adı duyulmamış deplasmanlardan yenik çıkıyor, puan kaybediyor ancak takımda belirgin olarak hücum silahlarında durgunluk goze çarpan ilk olgu ve kanatların içeri katetmemeleri tam bir facia topu alan kanat oyuncusu içeri girmek yerine daha dışarı gidiyorsa ben teknik ekibe de saygılarımı sunarım, sanki köşe direğinde gol atacaklar .. Neyse burdan galibiyet beklemek biraz hayalcilikti umarım 2 transferle adam akıllı basıp parasını alarak oyuncu alırız yoksa düşene bir tekmeyi de Antep vurur. Akın Öztürk Enaramo Aydın bhunların yerine adam akılli 2 net oyuncu alsak bu skor böyle olmazdı ..
|