Cevap: Basit hatalar yaptık
kimse kusura bakmasın hiç de carlos'un takımı gibi oynamadı dün bu takım.yönetim sergen'in geldiği günden beri istediği ortasahayı almadı ve dün bu takım hücumda yaratıcı bir ortasaha oyuncusu olmadığından eline gelen maçı kaybetti.1-1'den sonra iki takım da pozisyonlar buldu atamadı.buradaki arkadaşlara soruyorum carlos'un takımı bu sezon akhisar ve bal-kes maçları dışında hangi deplasmanda kazanabilecek konuma geldi maç içinde ?
hele ki maça müdahale etmedi diyenler yuh diyorum.siz unuttunuz heralde 85'e kadar değişiklik yapmamayı bir halt sanan carlos'u.dün gayet de hamleler yapıldı.bence ilk değişiklik burhan-ibrahim akın olmalıydı.tek sorun bu.onun dışında maç içinde sistem değişikliği bile yapıldı.çift forvete bile döndük.olmadı.ama kimse farklı bir şey denemedi diyemez.
ha bir de bazılarından görüyorum.neymiş sergen hala carlos'un sistemini oynatıyormul.bu lafı eden adam futboldan anlıyorum demesin.sahaya aynı dizilişle çıkmak aynı sistemi oynamak demek değildir.bir bunu öğrensin.örnek veriyim sivasspor aynı dizilişle oynuyor sergen geldiğinden beri.ancak dikkat edilmesi gereken bazı taraflar dünkü maçta hücumlar kanatlardan ziyade ortadan gerçekleşti.burhan ve aatif'a içeri katedilmesi söylenmiş.batuhan ise carlos zamanındaki golcü rolünün dışında pivot santrafor olarak oynuyor.zaten attığımız golde de bu rolün hakkını açıkça verdi.bunun dışında ortasahamız ve stoperlerimiz çok pas yapıyordu carlos döneminde.şimdi ise mümkün olduğunca çabuk topu kanat oyuncularıyla buluşturmak istiyor bu oyuncular.ha buna rağmen dün kadir ve adem çok fazla yan pas yaptı.bunun nedeni de takımı hücuma çıkaracak özgüvene sahip olmamaları.sonuç olarak diziliş aynı olabilir ancak sistem kesinlikle aynı değil.ben sana aynı dizilişten en az 5-6 tane farklı sistem çıkararım misal, ey sistem aynı diyen arkadaş.
|