Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.01.2015, 14:39   #131
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
20 sene önce beyaz eşya satıyordu,araba satsaydı alırdık. İşin şakası bir yana aslen Rizeli olan A.Albayrakın GS sevgisi bana biraz şow gibi geliyor ya da Allah şifa versin diyelim.
Aslinda Abdürrahim Albayrak beni hicmi hic ilgilendirmiyor.Ne Fenerbahce ,ne Galatasaray ve nede Besiktas.Sivasspor sevgisi bana yetiyor.

Ama bir söz varya; Sezar´in hakkini,Sezar´a veraceksin diye iste bu yüzden ikisini bir kefeye koydugunda aradaki farki görmemek mümkün degil.

Aslinda bizim bu gibi konulari icinde bulundugumuz durumun ehemmiyeti acisindan telaffuz bile etmememiz gerekiyor,cünki moraller SIFIR.Trabzon maci diger maclara yansimasi nasil olur suanda kestirmesi cok güc.

Transfer sezonu bitmeden orta saha transferi sart ve olmasi gerekli diyorum.Aksi taktirde bu transfer gerceklesmedigi sürece dilim varmiyor ama söylemeye bizi kötü günler bekler diyorum ve sonumuz kötü olur...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla