Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor eğer yabancı ön libero-forvet transferi yapamazsa işi çok zor...Yerli orta sahada bu saatten sonra çok zor gözüküyor...Adı geçen orta sahalardan Trabzonsporlu Soner in K.Erciyes e gideceği konuşuluyor...Yekta ile ilgili ise fazla umut yok gibi;çünkü Yekta İstanbul dan ayrılmayı pek düşünmüyor;geçen yılda Trabzonsporu reddetmişti...Geriye g.s lı Engin kalıyor;her ne kadar adı Bursaspor ile anılsa da ben Engin in sivasspora da gelebileceğini düşünüyorum..Engin dün yaptığı açıklamada 2-3 gün içinde durumum belli olur demiş...Sivassporun u-21 takımından 3 tane oyuncuyu A takıma aldığına dair haberler var;bu oyunuculardan birisi Aykut Emre Yakut,diğer ikisi de orta saha oyuncuları ..Ayrıca Üsküdar Anadolu dan bir orta sahanın da sivasspora tekrar geri geldiği söyleniyor...Bu durum sivassporun orta saha transferi yapmayacağı;bu oyunculardan bazılarını Sergen in sivasspor takımına kazandıracağı anlamı çıkartılabilir mi?..Çünkü geçen yıl Sergen G.antepspordayken Mustafa Durak ve adını hatırlamadığım bir genç oyuncuyu u-21 den takıma alıp oynatmıştı;Mustafa 1988 doğumlu gurbetçi bir oyuncu ve Sergen den önce takıma giremiyodu.. ..Belki bizim takımda da sinekten yağ çıkarıp böyle bir şey yapabilir mi acaba diyorum...Ama tabi ki gönlümüzden geçen takımda direkt oynayacak;Adem ve Kadir ikilisinden birini yedek bırakacak iyi bir ön liberonun transfer edilmesi...Bakalım yarın transfer konusunda bir gelişme olacak mı?..Son olarak eğer hiç kimseyi alamıyorsak kupa da ayn ı grupta oynadığımız Tuzlasporda oynayan yetenekli oyuncuları mercek altına almak gerekir diyorum..Çünkü bu takım şu anda grubumuzun lideri ve yenilgisi de yok..Bu takımda orta sahada oynayan bizim eski oyuncumuz kaptanımız M.Ali stilinde bir oyuncu var;adı Mehmet Alaaddinoğlu..Bu oyuncuyu iyi izleyin diyorum henüz 24 yaşında...Ayrıca bu takımda orta sahada oynayan Okan da yetenekli bir oyuncu;yaşı da çok genç..Forvette de Yakup Alkan isimli 22 yaşında genç bir oyuncuları var;henüz 22 yaşında...Bizden söylemesi karar büyüklerin...
|
Yazdiklarinin hepsi iyi niyetle ve Sivasspor´un yararina yazilan seyler.Kimse Sivasspor´un düsmesini istemiyor elbette.Fakat bizleri rahatsiz eden teksey düsme hattindaki rakiplerimizin ara transferi iyi degerlendirmeleri.Kayseri Erciyes´in aldigi 3 puani getiren ilk gol ara transferde alinan oyuncudan geldi.Simdi bu oyuncu aldigi bu 3 puanla Kayseri Erciyes´e hayat vermedimi sizce?.
Gelelim Balikesir´e onlarda son saniye golü ile sahayi yenik olarak kaybettiler.Onlarda Hirvat kaleci ile yollarina devam karari aldilar.Ermin Zec´lede yeni anlastilar.Yani herkes eksik yerlerini yamarken biz ön libero,forvet hattindaki acigi kapatamadik.
O vakit Tuzlaspor´un oyuncularina yönelelim diyecegimde onlarda hem kupada hemde ligde iddaalarini sürdürüyorlar.Böyle bir ortamda oradan oyuncu alabilmek icin cok ucuk fiyatlar isterler buda böyle biline.
Ara transferde alinan iki Ibrahim´i ve Aydin´i anladimda,Eneramo´ya anlam veremedim.O kilo ile bu vatandas güresecekmi,yoksa futbolmu oyniyacak?.
Türkiye´ye gelen Afrika´li oyuncularin yasini kücülterek Türkiye´ye geldikleri ve burada futbol oynadiklari haberi gündeme düsmüstü.Eneramo´da bunlardan birimi acaba hic 29 yasinda birine benzemiyorda

.