Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gaziantepspor 0-2 Sivasspor..ikinci devre
Alt 28.01.2015, 18:09   #42
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1135 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Gaziantepspor 0-2 Sivasspor..ikinci devre

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu Sivasspor, bu Antepi Ligdede yener.
Ibrahim Akin cok iyi oynuyor ve yerinde bir transfer olmus. Burhan Eser artik kulubeye mahkum olur. Onun disinda Ibrahim Òzturk - Umit da uyumlu olmus.
Eneramo bence gittikce form tutacaktir. Aydin sonradan oyuna girmesine ragmen 2. gölün asistini yapti ve forma yarisinda bende varim dedi.

Ibrahim Toramanin orta sahada oynamasini anliyamadim ve hic kosmuyor zaten. Bana göre baska kanat oyuncu transferi yapilmamalidir, sadece orta sahanin göbegine oyunu cift yonlu oynuyacak bir oyuncu lazim.
G.Antep´in Balikesir kadrosun´dan sadece 3 kisi vardi ilk onbirde.Bu yüzden o macda cok tedbirli olmamiz lazim.Beni o macda tek düsündüren Aatif´in kaybettigi toplarin kalemizde tehlike yaratmasi.

Pazar günü belki Da Costa´yi orta sahaya cekip onun yerine I.Öztürk´ü oynatabilir.Aslinda Sergen hoca bugün mutlaka takimi sakladi.Pazar günü baska oynayacaktir.I.Akin´in hizli olusu bizim icin bir avantaj.Biz biraz disimizi SIKIP G.Antep´i orada yenmis olsak biz cok rahatlariz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır