Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Alt 30.01.2015, 11:22   #1
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1134 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben faydasi olacagini zannetmiyorum.
Sonucta amatör ligde 30 gol atmis ama gelelim burasi Süper Lig burdada 30 gol atmasini bekleyemezsiniz.
Bize iyi bir yabancı orta saha transferi lazim.
Cok büyük bir yanilti icerisindesin.Tuzlaspor 3. lig takimi ama Türkiye kupasinda A gurubu lideri.Oradan ara transferde futbolcu alabilmen icin servet dökmen lazimki, oradan suanda futbolcu alabilesin.Iki sebepten suanda oradan alacagin futbolcunun maliyeti yüksek olur.Birincisi bu takimin kupada iddaasi sürerken,öbür taraftan 2.lige cikma yolunda cok büyük avantaji var.

Ligler arasinda korkunc ucurumlar yok eskisi gibi.Orta sahaya oyuncu bulunursa tabiki iyi olur,ama olmazsada dünyanin sonu degil.Bu ara transferde kim iyi orta saha oyuncusunu satarki?Transfer gerceklesmiyecek olursa en kötü sartlarda Da Costa orta sahaya cekilir,I.Öztürk onun yerine oynar.

Kaldiki transfer sezonu 2.Subat.2015 tarihinde mesai saati bitiminde sona eriyor.Daha zaman var.

Ayrica ben Murat Ulu gibi genclerin takima katilmasi taraftariyim...
Yabanci hayranligina ise pirim vermem...
Kaliteli yabanciya evet,ise yaramayana hayir....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...