Suan takim gayet iyi ve hirsli, uzerine birde Sergen Hoca'nin zekasi da eklenince ortaya boyle guzel bi oyun cikiyor. Fakat yine oyunumuz guzel bitiriciligimizde yine sorunu var. Tarihi farka gidecegimiz macta cok gol kacirdik. Birde bu kacirdiklarimiza Gazikantep'in kalesindeki basarili file bekcisi Karcemarskas'in kurtarislari eklenince en fazla bu oldu , hayirlisi olsun diyelim bizde

Ancaaak transfer konusuna gelincee, hala dikine pas yapacak bi orta sahamiz yok. Bu mactada gorduk ki Aatif oyunu kurmak icin ta ademin yanina gidiyor ki gol gelsin , dikine paslar yapsin. Ustelik orta sahada uzaktan kaleyi yoklayacak bi aatif var bi ibrahim var. Bize sutta cekebilen bi on libero lazim. Simdi 'Yigido bak Kadir sutunu cekti golunu de atti.' diyeceksiniz buyuk ihtimalle de kadirin attigi gol fazla sansliydi yigidolar. Top yere sekti sonra antepli oyuncuya carptida gol oldu ohoooo oyle olacagina direk zimbalayan bi orta sahamiz olsa guzel olmazmi? Diger oyuncular icin ayri bir parantez acacak olursak. Aatif'in kulagini iyi cekmis Sergen Hoca fakat Ziya icin ayni sey gecerli degil. Bu mac Burhan obayagi bi hirsliydi ozellikle 2. yari ki bunu kimse inkar edemez. Batuhan'in ise ben gol atayim diye bi amaci yok fakat pas atacagi yerleri iyi biliyor ilk yarida da iyi oynadi bence zaten ben Batuhan'i cikarirken biraz sinirlendim ama EneRambo beni utandirdi. Defansta ise Umit son iki mactir cok iyi performans gosteriyor , Manuel Da Costa iyi fakat gecen seneki Da Costa degil orasi ayri mesele. Cicinho'ya gelince Cicinho tecrubesini mukemmel bi sekilde kullanan bi oyuncu zaten attigi bi pasla 2-3 oyuncuyu oyundan dusurebiliyor. Son bir parantezde Korcan icin. Korcan bu takimda ilk 11 oynayacak bi oyuncu degil. Ertugrul ondan kat kat daha kaliteli bi kaleci. Benim degerlendirmem bu kadar biraz uzun ama

Takimimiz oyle bir cikis yapacakki Avrupa kupasini bile zorlariz gorursunuz

Zaten trapzon borctan sirket olarak batacaklar.