Cevap: Maçı Değerlendirelim
Birisi yazmış her fırsatta yönetime saldıranlar nerde diye.Oysa eminim yönetim bile ne güzel yaptılar bizi sarstılar da hatalarımızdan döndük, Sivassporun geleceğini kurtardık diyordur.Hem de 1 taşla 2 kuş vurmuş olduk.Carlos un bize olan tek faydası Akhisarı düşürmesi olacak.
Maça gelince Sivasporda tek değişen mücadele azmi ve kondüsyon.Bir de görünen o ki hemen herkes mutlu burda.Giderken Sivas da mutsuz olduğunu söyleyen Enaromonun tekme yediğinde bile yüzünde hep gülücükler vardı.Teknik olarak çok değişiklik yok aslında takımda.Orta saha yine Adem ve Kadir den kurulmuş.Artık futboldan anlamadığıma nerdeyse inanmaya başladım.Benim göremediğim ne var bu ikilide.Tamam çok iyiniyetliler.Yeter mi bir süperlig takımı için bilmiyorum.Hala en büyük eksiklik burda.Topu alıp iki adım atıp tıpki Cici nin orta sahaya gelip Enaramoya verdiği,al kardaş dön vur gol olsun tipi pas atacak adam gerekiyor oraya.Öyle birinin eksikliğini sahada nerdeyse Cicinho bile hissediyor.Bir tek bizim yönetim hissetmiyor.
Düşünsenize dün Lawal gibi bir futbolcunun orta sahada olduğunu.
İbrahim Akın 45dakika bile zor oynar aslında bu takımda .Utaka kazanılsa hiç olmazsa.Gayretli bir Utaka ama.Düşünsenize Andy i orda.Bu söylediklerimi futbolcuları eleştirmek için söylemiyorum.Sadece perspektif olsun diye söylüyorum.Hepsi iyiniyetli.Yine de umuyorum yönetim son maçlardan ders alır ve hedef büyütür inşallah.Çünkü başkana kalsa Sivasspor 2. sınıf süperlig takımı olmaya mahkum.(Kendi sözlerine istinaden söylüyorum.Herkes bizden büyük başarılar bekliyor .Aslında mümkün değil demişti ya)
Sergen bize başarıda şöhretten çok zekanın daha önemli olduğunu gösteriyor.Kendisi zaten şöhretini koşarak değil zekasıyla yapmıştı.En azından benim ona olan derin güvenimi aslında ne kadar hakediyormuş onu görüyorum ve inşallah Sivaspor un sembol ismi olarak büyük başarılara imza atmasını diliyorum teknik direktörlükde.
Yönetime de pamuk ellerinizi cebinize atarsanız bu takımın neler yapabileceğini görmediniz mi hala diyorum.
|