Cevap: Sivasspor transferi noktaladı
Çok mu bir şey istedik acaba;trabzonspor gibi trilyonluk transferler mi istedik ki yönetim yine bildiğini okudu...Biz çaldık biz söyledik,biz oynadık..Yönetimin ruhu bile duymadı...Oysa ne hayellerimiz vardı;günlerce transferi konuştuk mesajlar yazdık;biz konuştuk,biz yazdık ,biz dinledik..Samba dediler sevindik,n'dialer le coştuk,sakatlıklarla üzüldük,youtube dan izlemedik video,internetten girmedik site de bırakmadık..Her akşam yapılan hoş sohbetler sadece teselli kaynağımız oldu..Biraz önce Konyasporun İsveç ten transfer ettiği Kadir'in Adem'in daha ofansifi olan ,goller atan G.Afrikalı orta sahanın vidosunu youtube dan izledim;keşke dedim keşke bizde bu tür oyunun 2 yönünü oynayan defansa gelip top çıkaran,goller de atan,asistlerde yapan bir orta saha alabilseydik dedim...Yapacak bir şey yok;artık orta sahada Kadir'i,Adem'i,Mehdi'yi ,Hakan'ı izleyeceğiz;Kadir'in her top kaptırışında,Adem in sadece kısa ve yan paslarında kızacağız ama yapacak bir şey yok;çünkü emir büyük yerden;taraftarın bu zamana kadar dediği neyi yaptılar ki?Hep aynı nakarat;artık top Sergen de;onun zekasına kalmış durumda...4 Büyüklerle yapılacak maçlarda şimdiden neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...Hla birilerini anlamakta zorluk çekiyorum;17 puanla son sıralarda yer alan bir takımın can damarı olan orta alana neden istenen transfer yapılmaz..Elin oğlu 22 li,25 li yaşlarda oyuncuyu ara transferde alıyorda sen almak istemiyorsan yapacak başka bir şey de yok...Çünkü maçlar orta sahada kazanılır,orta sahada kaybedilir...
|