Cevap: Maçı değerlendirelim...
Öyle bir orta saha ki saçma sapan paslarıyla en az 3 önemli atağımızı kesiyor,cebinde sarı kartıyla hakemle dalaşıyor.Haa koşuyor belki ama futbol oynadığını kimse iddia edemez.Yönetimin becerikliliği sayesinde biz Kadir i hala orta sahanın ortasında oynatıyoruz.Umarım İbrahim Toraman 2. yarıya çıkar.Atıf bugün mutsuz papağanlar gibi.Disiplin pek hoşuna gitmiyor sanırsam.Adem Türk futboluna gizli orta saha kavramını sokacak nerdeyse.Hiç ortalarda görünmüyor ama her maç vazgeçilmez adam oluyor.2 sene oldu anlamadım.Gerçi bu durum yönetimin pintiliğinden oluyor ama bu arada Sivasspora yazık oluyor tabi.Takımında Cicinho var sen İbrahim Akınla kullanıyorsun ölü topları.İbrahimle ölü top hiç canlanamayacak hale geliyor zaten.İbrahim Akın mı Musa mı deseniz.Hiç teredütsüz Musa derim ama ne yazık ki onun hiç birileriyle mapus arkadaşlığı durumu yok.2. yarıya Kadir in yerine İbrahim Toramanla başlanıp,70 lerde Batuhanın o deli kısa süreli baskısına ihtiyacımız olacaktır.Hadi hayırlısı
Yukardaki ilk yarı yorumumdu.2. yarı tamamen R.carlos Sergen Yalçın farkı vardı sahada.Maçın bir yarısında şaşkın bir şekilde sahaya bakıyordu R.Carlos.Bugün anlar belki futbolda disiplin ve çalışma çok önemli.Düşersek de R.Carlosla düşelim diyenlerin kulakları çınlasın.2.yarı tek fark biz daha diriydik.Şu takımda bi de Cici nin yarısı kadar teknik bir orta sahamız olsaydı ya ey yönetim.Neyse yinede hatalarından dönmelerinin ne kadar önemli olduğunu bu maçta iyice anlamışlardır.Bi de maçla alakalı değil ama hafta içinde Sergen e Beşiktaşın şimdiden halat atması üzdü bizi ama yönetimden önlem almasını diliyorum.Tutamayacaklarsa alternatifleri şimdiden düşünseler.Tutacaklarsa da şimdiden parayı hazırlayıp ona şampiyon olacak kadro garantisi vermeleri gerekir.
|