Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 07.02.2015, 20:14   #57
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Güzel bir maç oldu;yenen takım haftanın en iyi takımıdır,hoca da haftanın en iyi hocasıdır ...Maçın kader anlarından biri Akhisarsporlu kel kafalı solak oyuncu Sertan ın maç 0-0 iken kaçırdığı gol pozisyonu idi..O pozisyon iyi ki gol olmadı..Gol olsaydı nasıl bir maç olurdu bilemiyorum ...Maç kazanıldı mı taraftar oyuncuların hatalarını görür ama görmezden gelir...Akhisar ın maç boyunca 2-3 tane pozisyonu var;sivassporun ise net pozisyon sayısı 6 dan aşağı değil...Takım olarak iyi oynadık 2. yarı maç tek kale gibi geçti;rakibin 2 tane etkili oyuncusu kontrol altına alındığı için bu maç sivasspor için bence kolay bir maç oldu..Akhisar ara transferde alınıp hazır olmayan 3-4 tane oyuncu var;bunların 2 tanesi de yabancı..Akhisar ilerleyen haftalarda belki de diğer maçlarda daha iyi oynayacak..Akhisar ı 2 faklı yenmemiz lig sonunda olası iki avarajda da rakibimizi geçmiş olduk..Enaramo hala hazır değil;çünkü adam sezon başı kampına götürülmemiş hala onun acısını çekiyor..Gün geçtikçe daha iyi oynayacak...Çok fazla kilo sorunu var;yine bu kilo ile Enaramo iyi koşuyor...Dün Enaramo nun youtube da gollerini izledim..Açıkcası bu maçlarda şimdikine göre çok daha zayıf ve çok daha diri gözüküyor..Enaramo oynadıkça daha da iyi olacak...Ben olsam bu maçta ilk yarı Batuhan ı 2. yarı Enramo yu oynatırım..Enaramo'nun son 30 dak. da ne kadar zorlandığını hepimiz gördük..Enramo maç eksikliğini atlattıkça eski Enaramo olack..Ziya bu maçta bize eski Ziya yı umarım bundan sonra daha da iyi oynar..Gerçekçi olmak lazım bizim kulvarımız şu anda lig ..Sivasspor şu durumda ligi tercih etmeli;artık kupa defterini kapatıp kendimizi daha fazla lige vermek lazım;puan durumumuz da bunu gösteriyor...Daha lig bitmedi,küme düşme hattından kurtulmadık sadece 1 maç kazandık..Önemli olan bundan sonraki maçlarda puan ve puanlar almak..Kendi sahamızda oynayacağımız 4 büyüklerle yapılan maçlarda sivassporun ilk hedefi 1 puan sonra 3 puan olmalı...Bu maçlarda alınan her puan sivassporu tehlikeli bölgenin dışına çıkaracaktır...Burhan ın pozisyonu nu bir çok kez değişik açıdan izledim;bence pozisyon penaltı...Atıf artık açılmaya başladı;bundan sonra da inşallah gollerine devam eder...Takımı ve Sergen hocayı kutluyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...