Cevap: Maçı değerlendirelim...
Teşekkürler Sivasspor...Sözün bittiği yerdeyiz...Sivasspor takımı yedekleriyle de maçtan galip ayrıldı...Takımda herkes canla başla mücadele etti...Eruğrul un sayesinde maçı bile verebilirdik...Ama Hamsiler kendi denizlerinde boğuldular...Başka günleri bilmem ama Bugün Sivassporun Bayramı!..Umarım o taşı atan el maçtan sonra vicdan azabı çekmiştir...Çünkü onun amacı 3. golü atamadıkları Ertuğrul un sakatlanıp maçtan ayrılması;sivassporun da 3. oyuncu değişikliğini yaptığı için maçta 10 kişiyle mücadele etmesiydi...Ama amacına ulaşamadı;Ertuğrul o halde bile maça devam etti ve maçta istediğimiz şekilde bitti....Beni üzen olaylarından biri de Enaramo nun yaşadığı sakatlıktı...Umarım Enaramo kısa sürede sakatlığını atlatıp takıma geri döner...Maçın bnece en iyi oyuncusu Musa Sinand..Musa geldiğinden beri en iyi maçını oynadı..Bu oyuncu tarnsfer edilediğinde ben bu oyuncunun sivasspora ilerki maçlarda eğer oynatılırsa çok faydalı olacağını söylemiştim..Musa Sinan konusunda da haklı çıkmak beni çok mutlu etti..Umarım Musa Sinan bu formunu daha artırarak gollerine de devam eder...Musa Sinan çok yönlü bir oyuncu olduğunu göstererek Sağ bek mevkinde de çok başarılı bir maç çıkardı;Erkan Zengin e karşı oynamak o kadar da kolay değil;ama Musa Sinan elinden gelenin en iyisini yaparak ve bu oyuncuyu adeta kitleyerek galibiyete katkı yaptı..Maçta en beğendiğim oyunculardan biri de genç Fatih'di..Fatih maç boyunca ileri geri gidip gelerek çok sayıda da orta yaptı...Fatih oynadıkça daha iyi olacak...Utaka nın uzun zaman sonra golle buluşması hem sivasspor hem de kendisi adına çok sevindirici bir olay;Enaramo nun sakatlandığı bir ortamda Utaka ya çok iş düşecek ...Defansta İbrahim Öztürk-Da Costa Uyumu gayet iyiydi...İlk yarı takımın en sırıtan oyuncusu Toramandı...Toraman hala hazır değil;oldukça da çok ağır...Toraman böyle oynarsa bırakın ilk 11 i ilk 18 i bile zor görür;Toraman artık kendine gelmeli;Hakan bugün takımın iyilerindendi;90 dak. sahada basmadık yer bırakmadı...Ertuğrul u ben pek beğenmedim;sağı solu belli olmuyor;umulmadık bir anda öyle bir gol yiyorki takımın moralini bozuyor...Ertuğrul un bundan sonra daha dikkatli olmalı;lig ve kupada 2 kulvarda oynayan bir takımın 2 tane aynı düzeyde bir kaleciye ihtiyacı var...Son olarak başkanımızın doğum gününü kutluyor;Sivasspora Konya maçında başarılar diliyorum....
|