Cevap: Maçı Değerlendirelim...
Maça daha çok ikinci 11imize yakın kadro ile başlayıp daha sonra Eneramo, Atıf, Burhan gibi oyuncularımızı oyuna almakla Sergen hoca en iyi seçimi yaptı. Kontrollü oyunla, hücuma hızlı çıktığımız anlarda goller bulduk. TSlilerin ağlamaları mağlubiyetin ve aczlerinin acısını hafifletmek, yorumcu ve televizyoncularınki ise reyting kaygılarından. Ciddiye almamak lazım.
Sivassporumuzun çıkışı sürüyor. Mühim olan o.
Maç öncesi yorumumda maça asılmamızdan yana olduğumuzu belirtmiş, maçın olası hasarını taraftarlar olarak çıtayı yükselterek aşacağımızı söylemiştim. Sözümü tutmak için kendi adıma, sabah lisanslı ürünler mağazamıza gittim. 'Termostatlı' kupa bardaklarımızdan aldım. Hani şu siyah görünen ama sıcak bir şey içerken Sivasspor amblemi belirenden. Çocuk eşofmanları gelmiş. Sırada büyük eşofmanı var. Onu bekliyorum gelecekmiş.
Konyaspor deplasmanına otobüs turu organizasyonu olursa katılmak istiyorum. Takıma Konya da en az 500-600 kişiyle destek olmalıyız. Mümkünse 1000. Gidebilen deplasmana gitmeli, olmadı tesislere gidip futbolculara moral vermeli, o da olmuyorsa lisanslı ürün almalı. Evet, taraftarlarımız da çıtayı yükseltmeli, takımımız gibi. Daha fazlasını yapmalıyız.
|