Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan'dan Büyük Tepki
Alt 11.02.2015, 22:24   #15
badof58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 06.01.2014
Mesajlar: 395
Thanks: 2.799
190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 421 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan'dan Büyük Tepki

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonsporun bu hallere gelmesinin tek sebebi siyasidir. Futbolu siyasi olarak kullanmalarının sebebi potansiyel oydan başka hiçbir şey değildir. Her birey koyu bir Trabzonsporlu doğar. eniğinden cücüğüne kadar sıkı sıkıya bağlıdır. Öyle bağlıdırki yaşam biçimleri bile Trabzonspora endekslidir. Türkiyenin belli başlı noktalarında Sivasdan az olmakla birlikte her tarafta Trabzonlu ve potansiyel Trabzonsporlu nevcuttur.

Gel gelelim siyasi boyutuna.

Bir kere bulaşmışlardır siyasete çıkamazlar. Hatta sırf Trabzonspor yüzünden rakip Belediye Başkanlarını bile değiştirmiş, ne kadarda siyasi olarak ters düşselerde gözdağı vermişlerdir. Bu İstanbul başta olmak üzere memleketin her tarafında üç aşağı beş yukarı böyledir. Biz Sivaslılar İstanbulda 300-400 kişiyi maçlara sokamazken onlar Olimpiyat stadını bir işaretle doldurabilirler. İşte bu yüzden tepe siyasetçileri Trabzonsporu mümkün olduğu kadar kollamaktadırlar.

Tapeler dedikodular rivayet ve söylentiler ne kadar aleyhlerine olursa olsun hemen sümen altı edilir. Şike davasında olduğu gibi planlar entrikalar hep onların odak merkezli kirli işlerinden kaynaklanmaktadır. Ayrıca trilyonlarca para harcayıp transfer rekoru kırmaları ise bir çok sessiz medya yazarları tarafından irdelenmekte ve bunun sebepleri araştırılmaktadır. Öyle ise bir çok sportif branşları olan Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaraydan kat ve kat küçük çapı olan bir takım; Nasıl oluyorda bu takımlarla parasal olarak baş ediyor, yada kafa tutabiliyor. Bunun gizli şifreleri ise ''Sivası satsan o kadar edermi'' diyen şahısta saklı... -Ki zaten yüzeysel olarak deşifre olmuş durumda...
Sahalarda astık kestik külhanbeyi gezmelerinin sebebi ise bu saydığım gizli güçleri çok iyi kullanmalarından kaynaklanıyor. Ayrıca bir Konya bir Sivas bir Erzincan ne bileyim Erzurum Adana böyle bir güce sahip değilde Trabzon sahip diye düşünmeniz işte bu sebeplerden dolayıdır.

Başkanımızın serzenişleri ise artık bıçağın kemiğe dayanmasından başka bir şey değildir. Geleni gideni çiçek böcek hoşgeldiniz beş gittinizle karşıladık, biz oraya gidincede ana avrat küfürler yedik, taşlandık, arabamıza bile s****lar...

Peki ne yapmalı
Kınıyoruz ile ...
Tasvip etmiyoruz ile...
Geçiştiriyoruz ama bu adamların yaptıkları hep kendilerine kar kalıyor... İlla bir kulüp başkanı ortamımı germeli, bir kulüp yöneticisi çıkıp bu adamlar gelirse bizde aynısını mı yapacağız söylemlerinde bulunmalı... Bu mu olmalı... Bu da değil ama başka da çare yok... Şuna bakarmısınız gencecik bir çocuk sırf rakip takımda oynuyor diye kafasına taş atılıyor. Bu çocuğun ebeveynleri ne yapıyor. Bir empati yaparmısınız, aman ya rabbim aklımız çıkar. Otobüsünüz taşlanıyor sırf yenildiniz diye. Siz o otobüste olan bilmem kaç kişinin ailesinden olsanız ne düşünürsünüz.

Yaa değilmi....

Ceza ile olmuyor, güzellikle olmuyor, siyasetçilerden de tık yok, medya desen aman aman tam dümbelekler... Ne demek istediğimi anladınız. O zaman savaşamı çıkalım. Hadi aklı selim olan insanlarımız oturaklı düşünürde gençlerimizi nasıl zapt edeceğiz.

Edemezsiniz...

Bunun sebebi işte gücünü bilmem nerelerden alan Türkiyede kendilerinden başka büyük olmadığını zanneden o burnu havada zümreden başkası değildir.

Çok çok çok büyük radikal kararların alınması lazımdır.

Ama nasıl bir karar..
İşte budur abi, sanarsın en büyük kabadayı kulhanbeyi bunlar hep laf laf laf başka bir şey yok. İho topu topu mafia olsa kabadayı olsa ne yazar Trabzon sınırlarını aştığı anda bir tetikçiye bakar ki kimse sanmasın Trabzon'da da çok sevilen bir şahıs tamamen palavra 10 aklı başında Trabzonluya sorsan 8'i gırtlaklar .. Sözümona Mecnun Başkanın geçmişini az buçuk bikiriz zorluklarla yaşamış, bir şekilde bu işlere bulaşmış hem de bu İho gibileri cebinden çıkarır ama bugüne bugün Sivaslıyım Sivassporluyum Mecnun başkanın ne ağzından futbol camiasından birine küfürü bırak hakaret duymadım, onu geç bu ahlak yoksunlarının hakkında yaptıkları her türlü iftiraya göğüs gerip hiç bir zaman oyuna tuzağa düşmedi. Bu andavallı ise her türlü pisliğe bulaşmış biri olarak tsnin de başına geçti ve pis elleriyle tsyi tam bir çapulcu toplama sokak serserilerine emanet etti ve bu da şehirde sportif başarı da gelmeyince haliyle böyle pisliğe başvurulmasına neden oldu. Aldığı 180 gün hak mahrumiyeti yetmedi ve yine Pfdkya sevkedildi üstüne yine ceza yiyecek ve belki de gelecek sezonu da kapatacak .. Başkanı maça gelemeyen takımı oyuncusu ne sallar Erkan Ekici Cardozo Bosingwa aldığı paraya bakar ne top oynar ne de koşar. Ve hamsileri zor günler beklerrr ..

İşin nasıl çözüleceğiyse çok basit açarsın hakaretten bir dava, suçlu bulunur. Bir daha başkanlık yapamamasına dair karar çıkar oldu bitti amma bu çözüm müdür değil trabzonluların akıllı olup takımlarına asıl sahip çıkmayı kongrede bu dangalak ekibi tasfiye ederek kurtulurlar aksi taktirde birinci yol çözüme ulaştırır ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...