Tekil Mesaj Gösterimi
Sivas'ın Mourinho'su
Alt 13.02.2015, 07:09   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas'ın Mourinho'su



Sergen Yalçın, Carlos'tan devraldığı enkazı ayağa kaldırdı. Camia artık hem kupada hem de ligde başarı geleceğine inanıyor. Yüzde 85'lik kazanma oranıyla Süper Lig'in zirvesinde yer alan genç hoca için 'Sivas'ın Mourinho'su' yakıştırması yapılıyor.

Sergen Yalçın... Futbolculuk döneminde eşsiz sol ayağıyla harikalar yaratan, milimetrik ara pasları, unutulmaz serbest vuruşlarıyla “Sihirbaz” lakabıyla anılan futbol adamı, teknik adamlığa da müthiş bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezon küme düşme potasının en önemli adayı olarak gösterilen Gaziantep’in başında 16 maçta aldığı 8 galibiyetle Kırmızı-Siyahlı takımı ligde tutan genç hoca Sivasspor’la ise kısa sürede adını zirveye yazdırdı.

En yakın rakibi Kartal

Bu sezon Süper Lig’de çalışan teknik adamlar arasında maç sayıları baz alındığında 10 karşılaşmanın 8’inden 3 puanla ayrılan Yalçın; üç büyüklerin hocaları İsmail Kartal, Hamza Hamzaoğlu ve Slaven Bilic’i geride bıraktı. Yüzde 85’lik başarı oranı yakalayan Sivas’ın hocasının en yakın rakibi yüzde 75.9’luk oranla Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal.

Taraftarlar ona hayran!

Alınan bu başarılı sonuçların yanı sıra Yiğidolar’ın futbolundaki olumlu değişimde de Sergen Yalçın’ın payı büyük. Bu yüzden Sivaslılar, başarılı teknik adamdan son derece memnun. Kısa sürede keyif veren bir takım haline gelen, hem kupada hem de ligde yoluna umutlu bir şekilde devam eden Sergen Yalçın için “Sivas’ın Mourinho’su” yakıştırması yapılıyor. Taraftarlar sosyal mecraların yanı sıra maçlardaki tezahüratlarında Sergen Yalçın için bu lakabı kullanıyor.

Aslıhan Çil
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...