Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İzmirli Yiğdolara Teşekkürler
Alt 13.02.2015, 09:14   #10
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İzmirli Yiğdolara Teşekkürler

Değerli Arkadaşlar

İzmirli arkadaşlarımızı duyarlılıkları ve olayı it dalaşına girmek yerine, yapılması gerektiği gibi adalete taşıdıkları için teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile bu sitede yazı yazan bazı arkadaşlarımızın kullandıkları kelimelere dikkat çekmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız mesajlarında Trabzonlular için "pontuscular", "rum uşakları" gibi kelimeler kullanılıyor. Bu ifadeler, İzmirli arkadaşlarımızın adliyeye taşıdıkları suç unsuru ile aynı nitelikte.

Şimdi soruyorum sizlere, Sivaslılar nasıl böyle bir ifade kullanır, kendini, siteyi ve şehrini zan altında bırakır? Bu nasıl bir kin ve öfkedir?

Maç oynanmış, futbolcularımız gerekli cevabı sahada vermiştir. Suç teşkil edecek diğer huşularda yönetim gerekli girişimlerde bulunacaktır. Ama rakip taraftarlara, onların nezdinde bir şehrin insanlarına bu şekilde saldırı niye?

Sayın site yönetiminden ricam, bu şekilde suç teşkil eden, rakibi rencide edici ve alçaltıcı ifadeler kullanan arkadaşlarımızı ciddi bir şekilde uyarmaları, devamı halinde de üyeliklerini sonlandırmalarıdır.

Sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu hatırlamamız dileklerimle...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...