Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.02.2015, 21:57   #56
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın ilk 20-25. dak. sı hariç hepsini izledim..Sivasspor kazanma alışkanlığını bu hafta da sürdürdü...Mçata en çok göze çarpan oyuncular derseniz Korcan başta olmak üzere Da Costa,İbrahim ve Mehdi idi..Mehdi ye maşallah diyorum;aynı performansı diğer maçlarda da bekliyorum...Korcan bu yılki en iyi maçını oynadı,sivassporun galip gelmesinde en büyük pay Korcan'ın ne attığı golle MEHDİ NİN...Sergen Hoca elindeki malzemeyi iyi kullanıyorum..Allah nazarlardan saklasın,önümüzdeki maçlarda da devamını diliyorum..İbrahim Akın da Mehdi nin attığı golde yaptığı enfes asist maçı getirdi...Gelelim madalyonun diğer yüzüne;sivasspor bazı arkadaşların dediği gibi Lucescu futbulu oynuyor oynamasına da..Peki ya verilen pozisyonlar;İlk yarı 2 tane 2. yarı 2 tane olmak üzere 4 tane önemli pozisyonları var rakibin..Korcan eğer gününde olmasaydı sonuç nasıl olurdu bilemiyorum...Kimsenin ağzının tadını kaçırmak istemiyorum ama 3 büyüklerle oynanan maçlarda aynı pozisyonları verirsen bu takımlar Konya kadar cömert olmaz;adamı 3 lük 4 lük yaparlar...Dost acı söyler..Biz sadece Konya yı bu hafta yendik kredimizi artırdık;her maçı bu şekilde kazanırmıyız bunu da ilerleyen haftalarda görürüz...Sivassporun acil olarak Enaramo ya ihtiyacı var;Batuhan sadece idare ediyor;son maçlarda da çok formsuz...Utaka umarım g.s maçında sahada daha fazla kalır...İyi bir Utaka ya takımın ihtiyacı var...Atıf bu maçta çok sayıda top ezdi...Burhan çok iyi olmasa da elinden geleni yaptı...Cicinho yine aynı şekilde oynuyor...Haftaya çok zor bir maç oynayacağız umarım bu maçın hakemi adaletli bir maç yönetir...Bu maçta yenemiyorsan yenilmeyeceksin;puan puandır...Sivassporu tebrik ediyorum..Sıradaki gelsin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...