Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.02.2015, 21:45   #34
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Boyumuzun ölçüsünü aldık..Bakıyorum da bu maça galibiyet veren bir çok arkadaş hala yorumunu yapmamış...Gerçeklerle duyguları birbirine karıştırmamak gerekir...Kendine göre doğru olabilir ama Sergen in yaptığı bir kaç tane yanlış var ;1. si bu maçtan puan almak istiyorsa orta sahada rakibi oynatmayan bir sistemle oynamalıydı;Sergen bu maçta Utaka,Atıf,İbrahim Akın la birlikte Mehdi yi de sayarsak 5 tane defansif özelliği fazla olmayan,kırılgan yapıdaki oyuncularla çıktı...Böyle maçlarda orta sahası kimin iyi ise maç onun olur;kimin daha fazla kaliteli oyuncusu varsa biri çıkmazsa diğeri çıkar bir anda skoru değiştirir..Sivasspor da bazı oyuncular biraz daha iyi olsaydı bu maçtan en azından bir beraberlik almak çok da zor olmazdı..Ama Utaka ve Atıf hatta İbrahim Akın takımdan çok kendine oynarsa bu tür maçları kazanmak da mucizelere kalır...Batuhan kardeşim aklını başına almalı;biraz daha kilo verebilse belki hem kendisi için hem de takımı için daha iyi olacak..Cicinho bu maçta ofansta fena değildi ama defansta geldiği günden beri en kötü maçlarından birini oynadı...Keşke Musa Sinan bu maçta sağ kanatta Cicinho ile beraber oynatılsa bence daha faydalı olurdu....Ben olsam bu maçta defansı bozmaz, Ümit -Da Costa ikilisini birlikte oynatırdım..Kadir le ilgili Sergen in ne yapmak istediğini Kadir dahil kimse anlayamadı...Sivassporun kadrosu bu ;ligi bu oyuncularla götürecek ..Yapacak bir şey de yok;umarım haftaya deplasmandan puan alarak tekrar 3 puanla tanışırız...Bu maçı ne kadar çabuk unutursak o kadar iyi olacak...Bundan sonraki maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...