Cevap: Acı yanımız...
bu konu hakkında yorum yapmakdan dilimde tüy bitti affınıza sıgınarak eski bi yorumumun bazı kısımlarını paylasayım TAKIMLARINI desteklemek bizim ülkemiz futbolunda gelismemis takımını seven takımını destekler hatası oldugunda da elestirir bizim kadiri elestirdigimiz gibi yada toramanı ama bizim onun anasına avradına küfür etme hakkımız oldugunu göstermez forumdada görmedim ama stadda oluyor bu bizim stadımızda da oluyor adam 70 yasında maca gelmis ana avrat küfrediyor hakeme karsı takım oyuncusuna da bizim oyuncuyada yahu bagırınca adamı ölecek sandım ölürken bile kelimeyi sehadet degil küfür ederek ölecek keske bizim taraftarımızda tüm türkiyeye örnek olsa herkesin takdirini kazansa cekirdek citliyoz anca gol oluncada gol diye bagırıyoz 5 10 dk kırmızı beyaz en büyük sivas diye yahu yanımdaki adamı zor kaldırıyorum kalk sende destekle diye avrupada neden taraftarlar özellikle ingiltere domino tası gibi dizilmisler mac seyrediyolar liverpool taraftarı asla yalnız yürümiceksiniz diye takımlarını destekliyolar bize biraz bu konuda barbar demelerinin payı var bizimkilerde anca sahaya yabancı madde atıyolar sahadaki malzemeyi toplasan hırdavat dükkanı acarsın EĞER BÜYÜK takım olmak istiyorsak saha ici degil dısında da BÜYÜK olmamız lazım gönlümzde takımımız zaten büyük anlatılacak cok sey var ama cuvaldızıı baskasına igneyi kendimize batırmamız gerekir hatamız varsa affola temiz futbol temiz türkiye EN BÜYÜK SİVASSPORUM
|