Cevap: Maçı Değerlendirelim
Mesut bakkalın oynattığı takımlar genellikle mücadele fizik gücü yüksek, sert oynayan ,üretkenliği düsük ama kolay kolay yenilmeyen karakter gösteriyor sivassporda da buna benzer yönetim sergiledi
Oyunun taktiksel boyutuna geldiğinde sade bir sivas taraftarı olarak atif burhan i.akın üçlüsü bireyselliği düsünen özellikle i.akın ve burhan fizik gücü çok düsük takım savunmasına katkı sunmayan oyuncular aynı şekilde bu listeye utakayı da ekleyelim kanattada ileri uçtada hiçbir artısını göremedim maç sivasta olsa anlarım ama deplasmanda ortasaha direnci açısından risk oluşturabiliyor nitekim sergen farketti yerinde bir adımla musa sinanı oyuna aldı ilerde utakayı alıp batuhanı sahaya sürmesi yerinde adım ama batuhan mecburİyet olmasa 18 e girebilecek bir oyuncu bile değil
Bir parantezde fatihe açmayı düsünüyorum bir zamanlar hayrettin e ziya ya yapılan sen bizdensin torpili bu oyuncuya da yapılırsa bu seviyede kalır nitekim ani driplingleri olan kademe anlayışı olan yer konum alan bunları üstdüzey yapan biri değil standart oynuyor yani abarmaya gerek yok bunu bu maç için demiyorum bütün izlediğim maçlarda ki kanım bu şekilde
neyse son dakikaları görünce beraberliğe sevindim ikili averaj rakipin ligdeki konumuvs vs düsünüldügünde yenilmemek güzel haftaya beşiktaşı inşallah yeneriz ve üzerimizdeki stresi azaltırız kalın sağlıcakla...
|