Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Nihayet birseyi oldugu gibi kabul etmeyip,bazi gercekleri görebilen biri cikti.Ligin ikinci yarisina Trabzon maci ile baslangic yapan Sivasspor bu macda hic bir varlik gösterememisti.
Ikinci macimiz gene deplasmanda bu sefer G.Antep ile oynamistik.Arayada bir G.Antep kupa maci girmis ve her ikisinide kazanarak gerek Sivasspor ve gerekse Sergen hocamiz adeta büyük bir ses getirmisti.Sonra ic saha maci olan Akhisar´i yenerek kendimizi rahatlamis gibi hissettik...
Ardindan bir Konya maci vardiki o macda top bizi adeta sevdi ve 3 puani sans eseri alarak Sivas´a döndük.
Galatasaray Sivasspor´un aniden pespese puan almasiyla acaba sampiyonluk yarisinda Sivas´da sekteye ugrarmiyim gibisinden Sivas´a adeta korkarak geldi,gerek Korcan´in hatalari ve gerekse forvetimizin olmayisi yüzünden maci sahadada bir varlik gösteremeden,Galatasaray yorulmadan bir antreman maci havasinda oyniyarak güle oynaya 3 puani alip gittiler.Hadi normaldir denildi kötü oyunumuzun üstü kapatilmaya calisildi.
Dün bir Genclerbirligi maci sahada mücadele eden yok dogru dürüst kayde deger gol pozisyonu yok,bir puan almisiz ve gene futbol sansi sayesinde.
Bu futbol sansi bizi nereye kadar tasir onu bilen varmi?.Hic birsey bitmedi ve düsme hattinda olan takimlarin icerisindeyiz hala buda böyle biline.
Futbolumuz gelecek icin güvende vermiyor iste ASIL SORUN BU.
|
aynen abi herseye katiliyorum.
Ama yine dönüp dolasip ayni yere geldik, Transfer konusuna.
Bu gidisimizi ben komple hocadan kaynaklandigini dusunmuyorum.
Söyle dusunuyorum, tamam hocada hata yapiyor zaman zaman ama bizim kadro cokmu iyi ?
Golcunuz utaka gibi bir ruhsuzsa, orta sahaniz dikine hic oynamayan, toplari surekli yanlara oynayan Adem ve Kadirse, Sag kanatiniz ayakta bile durmakta zorluk ceken Burhansa, forvet arkaniz 1 mac iyi oynayip 10 mac berbat oynayan Aatifsa....
Ne bekleyebilirsiniz daha ? 1 puan aldigimiza sukredelim bu oyuncu kadtosuyla.
Devre arasi 1 ön libero ve 1 golcü diye bagirmadikmi burda ?
Madem zaten Forvetin yok dogru durust neden elindeki suan ptt de harikalar yaratan Ahmet Arasi satarsin ?
Batuhan veya Utaka cokmu iyi Ahmet Arastan ?
Ligde zar zor kaliriz gibime geliyor bakalim hayirlisi.