Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara’nın amacı nedir?…
Alt 01.03.2015, 22:40   #18
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido
 
kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 33
Mesajlar: 841
Thanks: 96
75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK
Cool Cevap: Zara’nın amacı nedir?…

Zara yönetimi belkide bir üst lige cikmaya cekiniyor! Divrigi Demir Celik gibi bir kac sene 3.Ligde oynar sonra kaybolur gideriz korkusu var olabilir.
Düsünmeniz gereken nokta finansal konudur. Amatör'den 3.Lige cikmak bircok maliyeti ve finansal yükü yaninda getiriyor ve eger bunu kaldiracak gücte degilsen o zaman tabii ki bir üst lige cikmayi göze almazsin yönetim olarak.
Size bir örnek vereyim: Almanyada dogup büyüdügüm büyüksehirin takimi tarihi boyunca hic Bundesligada oynamamamis en büyük zaferleri ise ikinci Ligde 30 sene önce bir sezonluguna oynamalaridir. Simdi ise 5.Ligde top kosturuyorlar. Bir kac sene önce sampiyon olup 4.Lige cikmaya hak kazandilar ancak yönetim bir üst lige cikmayi red etti ve lisansi iptal ettirdi. Bunun tek ve en büüyk sebebi bu yükün altinda kalkamiyacaklarini ve 4.Lig icin henüz hazir olmadiklariydi. Bu sezon yine sampiyonluk icin oynuyorllar ve gecen hafta 4.Lig icin lisansi verdiler yani bir üst lige cikmayi kabul ediyorlar ama yinede hala cok büyük bir sinavdan geciceklerini belirtiyorlar.
Bilemem tabii ama Zara'nin her sezon böyle hüzünlü bir sezon sonu yasamasi gercekten garip ve düsündürücü...
__________________
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kangalli58yasin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...