Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu takimin patronu olan Mecnun baskanin artik bu Batuhan sevdasindan vaz gecerek ilk onbire dahi alinmamasi icin teknik kadroyla görüsmesi lazim.Batuhan´in Sivasspor´a katkisi olmadigini herkes görüyor.
Sergen Yalcin bazi oyunculari resmen koruyor,takima faydasi olmayan oyuncu bile dahi forma sansi buluyorsa,bence Musa Sinan gibi oyunculra cok yazik oluyor.Ben Aydin´in perfonmasinin Batuhan´dan kötü olduguna inanmiyorum.Sirf inat ugruna kadroya almiyor.Bunu taraftar cözdüde yönetim su anda uyuyor....
Korcan ve Batuhan Sergen hocanin torpillileri.I.Akin ise G,Antep macindan beri sahada yok.Aatif asiri egoist,Burhan ahi gitmis vahi kalmis durumda.Utaka bu ligin oyuncusu degil.
Peki Erciyes pes pese iki mac kazansa bu Sivas´i PTT ligine rahat göndermezmi.Öyle bir gönderirki Mecnun baskanda sasar kalir.
Birde sunu acikliklikla bildirmek istiyorum,sayet Sivasspor küme düserse hedefdeki kisi Mecnun baskan olacak.Saygi ve hürmet hersey ayaklar altina alinacak ve cok büyük hakaretlere maruz kalacagini bugünden bildirmek istiyorum...
Yaptigi transferler bu kötü gidisatin habercisi degilmiydi zaten.
|