Cevap: Sivasspor'un çıkış planı
Sivassporun nasıl bir palanı olduğunu hala kimse anlayamadı..Takım küme düşme potasında hoca hala kupada da iddialıyız diyip duruyor;senin etin ne budun ne...Takım kadron ligi zor götürüyor;ligde libe vurmak üzeresin hala kupada iddalıyız söylemleri de ne oluyor...Bu turu diyelim kazara geçtin;peki karşına G.S çıkarsa ne yapacaksın;üstelik ligde de FB, Eskişehir ,Erciyes gibi zorlu maçlarda var....Eğer bundan sonra G.C ile oynarsak oynanacak maçlarda 2 maçlı olacak..Bu takım ligde can çekişiyor,oyuncular stresten bunalmış durumda;olası sakatlık ve kart olursa ligde kimi oynatacağız...Sivasspor takımı kupayı bir kenara bırakıp kesinlikle lige odaklanmalı...Bu takım kadrosu tek kulvarda oynarsa başarılı olacak diye düşünüyorum...Bir koltukta 2 karpuzu taşımak için ilerki yıllarda daha iyi,geniş kadrolarla mücadele edilmeli...Ben Sergen Hoca'nın yerinde olsam Bursa maçını düşünerek kadroda büyük bir revizyona gidip Kayseri maçına U-21 takımından en az 4-5 tane oyuncu ve oynatmadığı diğer yedeklerle çıkarım..Böylece diğer oyuncuların da Bursa maçına daha iyi konsantre olmasını sağlarım...Sivasspor ancak tek kulvarda oynarsa ligde daha iyi maçlar çıkarıp galibiyet serisine başlar diye düşünüyorum...
|