Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
Alt 20.03.2015, 23:46   #6
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Bursaspor

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor son haftalarda bana göre içeride ve dışarıda iyi skorlar alıyor.Lakin bu yükselen grafik bile hala tehlikeyi atlatıldığı anlamına gelmiyor..... Bir çok kişi beğenmesede ben Sivassporun iyi futbol oynadığını düşünüyorum...Öte yandan Bursasporun bu yıl Şenol Güneşle ortaya koyduğu performans futbolcuların form düzeylerinin yüksek olması müsabakanın çok güzel geçeceğine işaret ediyor...Her iki takımında şu an farklı hedefleri var..Sivasspor ateş hattından kurtulmaya Bursasporda ilk dört içinde olmayı hedefliyor..Şu unutulmamalıdır ki Bursaspor bu yıl Uefaya aldığı cezadan dolayı katılamayacak..Bu durum azda olsa hedeften sapma anlamınada geliyor..Her zaman söylediğimiz gibi bana göre mağlubu olmayan maçtır..Fakat bu müsabaka için gönlüm Sivasspordan yana..Çünkü bu galibiyete Bursaspordan daha ziyade Sivassporun ihtiyacı var...Benim fikrim Sivasspor bu maçta yenilmez ve galibiyete bir parça daha yakın...İki takımada başarılar...
Aynen Uefa cezanız olmasaydı belki kritik bir maç olabilirdi ama şimdi bizim kazanmak için daha istekli ve arzulu olacağımız bir maç olacak, geçmiş haftalarda kaybedilen puanların da bir nevi telafi maçı olması gerekiyor, şu anki durum sıkıntılı ve ligde alt tayfa git gide kopuyor, centilmence, iyi oynayanın kazandığı bir maç olsun, hakem konuşmayalım artık yeter !!
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...