Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği Kadir'i istiyor
Alt 28.04.2015, 21:18   #32
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Gençlerbirliği Kadir'i istiyor

Ney efendim Kadir hata yapıyormuş. Kadir'in üzerindeki yükü gören var mı? Bu takımda Kadir'in hata yapması kadar doğal bir durum yok.

2 senelik sözleşme yenilenmeli. Kadir ile Doğa aynı ayarda diyenler olmuş. İnsaf diyorum.

Gerçi yorumlarını takip ettiğim kişiler sağduyulu yorumlar yapmışlar. Kadir bu takımda en az 2-3 yıl daha oynar. Çoğu maçta ayakta kalan istikrarlı oyuncumuz. Önemli bir sakatlık sorunu olmuyor çok şükür. Kendine iyi bakıyor. Elinden gelen mücadeleyi yapmadığı maç olmamıştır.

Bazıları Gençlerbirliği'nin böyle bir oyuncuyu neden istediğini anlayamamış. Yerli statüde Süper Lig'deki bir çok takımda oynar.

Bazıları da satılması yönünde yorum yazmış. Merak etmeyin zaten sözleşmesi bitiyor. Siz isteseniz de satılamaz.

Ben bonservissiz bu ayarda yerli oyuncu bulamayacağımızı düşünüyorum. İbrahim Dağaşan, Şamil Cinaz, Yasin Pehlivan v.b. diğerlerine de bakıyorum. Bizim takımda Kadir gerçekten çok yük çekiyor.

Bir diğer konu da yabancı kontenjanı meselesi. Bazı arkadaşlar zannediyorki gelecek sene isteyen takım istediği gibi rahatça bir sürü yabancı oyuncu alabilecek. Bunlar kuralı tekrar okusalar iyi olur. Velevki birçok yabancı alınacak olsa bile takımı bilen kaynaştırıcı tecrübeli yerlilere ihtiyaç olacak.

Velhasılı kelam Kadir ile 2 yıllık sözleşme yenilenmeli bence.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...