Cevap: Maçı Değerlendirelim
Biz acaba Galatasaray´dan 4 tane gol yemeyi hakeden bir takimmiydik?.
Oyuna baslandiginda hatta golü atip 1-0 öne gecene kadar hersey yolundaydi.Sahada herkesin imrenecegi ve iki takim arasindaki mali farkin bile dahi belli olmadigi bir oyun sitilimiz vardi.
Sivasspor baslangic düdügüyle birlikte oyuna basladiginda bizde iki oyuncu vardiki,bizi adeta 9 kisi birakti sahada.Bunlardan biri BATUHAN,digeri ise FATIH´di.Ikiside cok etkisiz ve Sivasspor´u kaldiramiyacak futbolculardi.
Sabri tek basina Sivasspor´u sahadan sildi ve farkin acilmasini sagladi.Penalti uyduruk bir penaltiydi.Sivasspor´da firsatlar yakaladi fakat cömertce harcadi.Kadir´in koluna carpip kaleye yönlenen top ise topun dün bizi sevmediginin adeta bir ispatiydi.Burhan´in bos kaleye attigi topun direge carpmasi ise büyük bir sanssizlikti....
Wesley Sneijder ´in attigi golde Ertugrul´un topu göremedigini söylemesi ise geceye damgasini vurdu.
Bu macdaki oyuncu degisiklikleri cok gec yapildi,Sergen hoca basladigi güzel oyunun sonunu getiremedi. Hoca takimi ligde tutar fakat ondan daha fazlasini beklemek bence hata olur,cünki elindeki malzeme yeterli degil.
Yönetim bir kez daha bu macla SINIFTA kaldigini ispat etti.Forvet´in BATUHAN ve sen Türkiye Kupasi yari finalini Istanbul´da Galatasaray´a karsi oynuyorsun...Malzemen iyi olmazsa teknik kadro ne yapsin.Malzemeyi sunanda yönetim...
Yönetim bu takima süperlig tarihi boyunca bir kac oyuncu aldi ve bugün icin onlardan hala yararlaniyor.Artik SIPIKERLER Sivasspor macini neredeyse gözü kapali anlatacaklar.Ayni oyuncular ve ayni yüzler yillardan beri takimda olursa ,buda normal.
Biz dün yenildiysek kalite farkindan yenildik,birde top bizi sevmedi....
Bu takimin paslanan yerlerini,bünyesinden SÖKÜP atarsaniz ve yerlerine daha kaliteli parcalar monte ederseniz ,bizleri bir kac yil daha idare eder.Yoksa takimi bastan assagiya yenileme zamani gelmistir derim.Bunu yaparkende bilir kisi önderliginde yapmak gerekir.Yoksa toplama transferlerle ligin dibine cökeriz gene....
|