Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bıktım Artık !
Alt 03.05.2015, 09:12   #4
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1111 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Bıktım Artık !

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Aciklama yapmaktan BIKTIM demis hocamiz bence,verilmis en dogru karar.
Ses cikarmadigin sürece Anadolu kulüpleri devamli ,Istanbul kulüplerinin gölgesinde kalmaya mecburdur.

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
???

yani????

susmaya devam etsin, yapılan haksızlıkları sineye çeksin öyle mi???

bu nasıl zihniyet?

efendimiz (sav) bir hadisi şerifinde, "haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır" demiş. sergen hoca doğru yolda.

Ben yazimda bu sersenisin Anadolu kulüplerinden destek görmedigini,Sergen hocanin bu yolda tek basina kaldigini vurgulamaya calisirken,ayni zamanda sustukca Anadolu kulüplerinin ,devamli Istanbul kulüplerinin gölgesinde kalacagini savundum.

Yani onun baslangic hareketinin,futboldaki bu düzene olan isyanin dogru oldugunu savunurken, tek basina desteksiz bu amaca ulasilamiyacagi yazimda cok acikca vurgulanmis.Ayrica bir kac günden beri sosyal medyada hocamiza yapilan hakaretlerin haddi hesabi yok.Galatasaray yönetimi bile topa tutmus.Ayrica Galatasaray taraftarlarindanda büyük bir baski varken,bu durumda ne idügü belirsiz kisilere yemmi edecegiz hocamizi....

Bu hadisi serif bence Sivas disinda kalan diger Anadolu kulüplerine o kadar cok uyuyorki....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla