Cevap: Gözüme Çarpan Futbolcular 2015-2016
Venezuela lı Roland Vargas Balıkesir den ayrıldı haberleri var;tanımadık sakat,yaşlı yabancılar yerine sivasspora orta sahaya yakından tanıdığımız bu tür bir oyun kurucu 10 numara lazım...Devre arasında sivassporla anlaştı haberi çıkan,hatta İstanbul'a bile geldiği söylenen genç Perulu oyuncu bu takıma seneye ilaç olur;ben bu oyuncu ile anlaşıldığını düşünüyorum..Balıkesir in kalecisi de fena bir kaleci değil;sivasspora kaleci bulamazsa seneye kulübeye olabilir diye düşünüyorum...Buca nın 21 yaşında genç ve ümit milli takımda oynayan kalecisi Ömer Kahveci de bir diğer kaleci alternatifim..Benim duyumlarım seneye sivassporun Tabzonspordan ayrılan kaleci Fatih ile anlaştığı yönünde..Bence sivasspor seneye kontenjan sorunu olmadığı için direkt oynayacak yabancı bir kaleci alabilir diye duyum aldım..Üsküdar da bu yıl çok iyi sezon geçiren Cenk Sarıtaş ın seneye sivassporda oynamasının düşünüldüğünü duydum..Kampa götürülecek diyorlar..Cenk bu yıl şu an kadar ligde 19 gol atmış..2009 da şampiyon olan paf takımının oyuncularından..Cenk ofansif orta saha oynuyor...Yeni bir Ahmet Aras geliyor diyebiliriz..Seneye Fatih Kıran takıma geri dönüyor..Bu yıl Göztepe de ilk 11 de sürekli oynadı..Gurbetçi oyuncu seneye Cicinho nun iyi bir alternatifi olur...Devamı gelecek...
|