Cevap: İ.Başakşehir - Sivasspor
Sivasspor artik formalite maclarina cikiyor,bu saatden sonra bizim oyuncularimiz sahada kosmaz.Rakip takimin teknik direktörüde A.Avci olduguna göre yani Sivasspor´u ezberlemis nasil durduracagini bilen,nasil oynamasi gerektigini bilen Avci´nin takimindan 1 puan almak bir basaridir.
Sivasspor futbol takimi artik gercekten zevk vermiyor.Bu takim degisecek yönetim nasil basaracak bunu bilemiyorum ama,futbolun inceliklerini bilen ve az hatayla oynamasini bilen oyunculari adeta özledik.Sen topu kaybet her kaybettigin kalende tehlikeler yarastsin varmi böyle bir futbol anlayisi...
Önce ilk edepda kaleyi saglama almak gerekli nitekim bunu yillardan beri yönetim basaramadi.Nesteri öyle bir vurunki bazilarinin cani yanma pahasina ve Sivasspor´un gelecegi acisindan vurun.Her oyunun bir sonu vardir,bu takim genclestirilmelidir,ve artik biz bu oyunun sonuna yavas yavas gelmis bulunuyoruz.
Emegi gecenlere tesekkür edilmeli ve gönderilmelidir.Gitmesi gerekli cok oyuncu var,Sivasspor´un yeni yüzlere ihtiyaci var artik...
|