Cevap: Gelecek Sezon Hesap Ve Analizi
Güzel bir konu başlığı herkesin fikrindeki ortak noktalar aslında ortada ama şu alınsın bu alınsın diye isim vermek çok saçma buna karar verecek kişi gene sergen hoca.Takımdan ayrılması gereken oyuncular herkesin söylediği gibi belli fakat takım kalitesinin şampiyonluğa oynaması için çok daha bir köklü değişikliğe ihtiyaç var.Gelecek sezon 11 yabancı oyuncu olacağını düşünürsek seneye bence daha köklü bi değişim bekleyebiliriz yerli olarak kalması gereken oyuncular korcan,ziya,fatih,ümit,ibrahim öztürk,adem,musa sinan,burhan,hakan ve bana göre ptt oyuncusu olan ama yerine birini bulamayacaksak batuhan kalmalı diğer oyunculara teşekkür edilip yollar ayrılmalı.İyi yerli oyuncu bulmak zor o yüzden yabancı sınırının kalkmasıyla eneramo,utaka,mehdiylede yollar ayrılmalı.kaleye,stopere,2 merkez orta sahaya,kanatlara,forvet arkasına ve forvete 7-8 oyuncuya ihtiyacımız olacak bonservisi elinde olan oyuncular önceliğimiz olduğu aşikar ben bu konuda çok kızsam da eldeki maddi kaynakta ortada yinede dikkat edilmesi gerek en önemli olay transferlerin sezon öncesine yetişmesi olmalı çok geç kalıyoruz son güne bu işleri bırakmamak gerek.ve bana göre kiralık oyuncu metodunu düşünmeliyiz bursada josue rizede obraniak çok iyi örnekler bana göre
|