|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 
|
Cevap: Basit hatalar yaptık
Benim böyle laflara kaRnım tok,bülent uygundan beri hocaların tüm röportajlarını dinleyin ,hepsinin söyledikleri tek şey ,basit gol yiyiyoruz,basit hatalar yapıyoruz,bireysel hatalar yapıyoruz, tmm karşımızdaki takımda boru değil,ligin 4.sü avrupa hedefiyle oynayan diri ve sağlam takım,hangi hoca sivasın başına geçmişse bu gereksiz takıma ille yeniliyoruz ,ancak ben bu maçı basit hatayla değil hocanın inatları ve yanlış sistemiyle kaybettiğimize inanıyorum,sezon başında 1 sol açık almayışımız ,r.carlosunda musa takıntısı yüzünden ,takımın sistemi bozuldu,herkes durdu,aydını aldık, buseferde sergenin aydın takıntısı yüzünden sezon başından beri sol açıksız oynuyoruz,dünkü atıfı gördükten sonra aydın bu takımda 50 defa oynar ,sol tarafta fatihi 3 kişinin karşısına dikersen,cicinyoyu hem sağ bek ,hem sağ açık ,hem ortasaHA ,hem forvet ,hemde kaleci olarak oynatmaya kalkarsan,önündeki burhanı forvete alırsan ,batuhanıda ilerde tek başına oynatırsan ,anca hezimetten kurtulursun,2 kanadı da olmayan uçak gibiydik ,korner kullanamadan ,şut çekemeden,4 5 pası aynı yapamadan ,cezasahasına orta yapamadan maç bitirdik ,evet takım yorgun,nediyorduk bu takım busezon ligde kalsın yeter , saolsunlar onlarda görevlerini yaptı sayılır,daha fazlasını beklememek lazım,net olarak söylüyorum ,bu haliyle bu takım ve sergen hocayla seneye küme düşeriz ,sivassporun başına inadı ,egosu ,adaleti olan hoca gelmeli,ismail kartal kendisine el kol işareti yapan caneri oynatıyor,seyirciye hareket çeken emenikeyi oynatıyor,sergen hoca mağlubiyetede razı olup ,1 defa antrenmana gelmedi diye nekadar kötü olursa olsun aydını oynatmayıpsol açıksız ve korkak oynatarak, sivasporun kupadaki şansını bitiriyor,ligdede alacağı 1 puanı almıyor,nediyeyim artık .
|