Cevap: 4 Eylül Belediyespor - Eleme
4 Eylül icin gene sezon sonu ve gene Play-Off´lar.Bu sezon´la birlikte 4 Eylül 3.kez Play-Off müsabakalarina katilacak.
Birinci yil Aydin,Ikinci yil Ümraniye ve bu yilda Eyüp birinci sirada ligi bitirerek ikinci lige ciktilar.Ama her seferinde 4 Eylül nedense Play-Off´larda basari gösteremedi
Bu yil nasil olur bilemiyorum ama inanirsa oyuncular bu davaya basarirlar gibime geliyor.Önlerinde bir Karabük örnegi var.O zamanda buna kimse inanmamisti.O macla 4 Eylül Türkiye´de bayagi ses getirmisti.
Bu sitede bazi arkadaslar Diyarbakir´i siyasi sebeplerden daha sansli görüyorlarda,bende tam aksini savunuyorum.Bu hususa deginmeden Diyarbakir´in sansi olmadigini vurgulamak istiyorum.
Gölcük müsabakasina cikmadan önce futbolcularimizin birseyi bilmesini istiyorum.4 Eylül Türkiye kupasina katilmasaydi ve Cankiri daha önceden ligden cekilseydi,4 Eylül bugün ligi ilk sirada bitirecekti.Cankiri yenilgisiyle morallar bozuldu ve bir anda Eyüp liderligi eline gecirdi.Bu bakimdan 4 Eylül´ün gücü belli.Play-Off´larda hakemler resmen taraf tutuyorlar.Futbolcularimiz gayet sakin bir sekilde canlarini dislerine takarak,lig maclarindaki performanslarini ikiye katlayarak mutlu sona eriseceklerdir.
Sampiyonluk kupasi SIVAS´a gelmeli,cünki bu yil SIVASSPOR bizde ne sinir birakti nede birsey.Bu sevince ihtiyacimiz var.Gölcük´ten mutlu dön ve al bütün SIVAS´i arkana.Gölcük ic saha maci 4 Eylül stadyumuna alinmali bence.O macda seyirci patlamasi olabilir,cünki bu basariya tüm SIVASLILARIN ihtiyaci var...
|