Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Böyle penaltı olmaz
Alt 20.05.2015, 14:13   #37
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Böyle penaltı olmaz

sadece bu maç olsa iyi ilk maçta da aynısı oldu olmayan penaltı ile ilk maç 4-1 bitti. ona rağmen tura inanmış bir sivasspor vardı ve turu geçecekti de. ama hem sivassporun verilmeyen penaltısı hem gs ye olmayan penaltı verilince her şey önceden yazılan senaryo gerçekleşmiş oldu. garip Sivasım Sivassporum da hakkını arayamıyor. kafasına vuran alıyor ekmeğini. çok şanssız bahtsız memleketim sivas. 81 puanla intertotoya gider 3 lü averaja sokarlar averajı daha kötü olan bjk önünde bitirir. geçen sene uefaya gitmeye hak kazanır yollamazlar. daha ne kadar hakkımız yenecek bu takımın bu şehrin merak ediyorum. birisi çıksın savunsun artık sivası sivasporu. bu sadece futbolda veya sporda değil her konuda böyle sivas. her yere stadyum yapılır sivasa gelince 33 binlik stadyum çok görülüp kapasitesi 25 bine düşürülür üstelikte şehrin merkezindeki mevcut stadyumun yerinin alınmasına rağmen. başka şehirlere geldi mi 40 bin kişilik stadyum yapılır 3. ligdeki şehirlere 33 bin yapılır sivasa geldi mi 33 bin çok. nerde olsa sivaslı ses çıkarmıyor vur kafasına al ekmeğini. dikimevi gider sivasın en büyük Ekmek kapısı 1000 kişinin çalıştığı kurum sivastan alınıp istanbula taşınır. sonra istabulda en çok sivaslı var neden acaba? neden? türkiyede en çok yerleşim yeri sivasta ama nüfus yok. 1200 den fazla köyü var ama epsi boş kaçan gidiyor. üretim yok iş yok. yazık memleketime çok yazık birisi de çıkıp artık SİVASIN SİVASSPORUN haklarını savunsun ya. böyle gelmiş böyle gitmesin.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...