Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Burhan Eşer isyan etti
Alt 21.05.2015, 08:07   #5
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1150 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Burhan Eşer isyan etti

Sivas maçı sonrası oyuncusuna penaltı pozisyonunu soran Hamzaoğlu, "Hocam penaltı" yanıtının ardından ATV'ye çıktı. Canlı yayında monitörden pozisyonu izleyen tecrübeli hoca, soyunma odasına dönüşünde Yasin Öztekin'e sitem etti
Sivas-Galatasaray maçında hakem Mustafa İlker Coşkun'un çaldığı penaltı sonrası yaşananları SABAH açıklıyor. Hamza Hamzaoğlu soyunma odasına girer girmez Yasin'e o kritik anı sordu ve "Hocam penaltıydı" cevabını aldı. Yayıncı kuruluş ATV'ye röportaj veren Hamzaoğlu, "Yasin penaltı diyor ama bakalım" dedi ve monitörden pozisyonu tekrar izledi. Kameralar karşısında "Yasin'e değmiyor gibi" demekle yetinen Hamzaoğlu soyunma odasına döndüğünde ise, "Neden penaltı dedin?" diyerek talebesine sitem etti.

Bu haber sabah gazetesine ait bir haberdi.

Bu haberde Fanatikden;

Galatasaray´in ın yıldız ismi Yasin Öztekin, yaptırdığı penaltıyla Sivasspor deplasmanında maça damga vuran isim olmuştu.

Kendini yere attığı iddiasıyla eleştirilen, Sivassporlu futbolculardan da büyük tepki gören başarılı kanat oyuncusu, sessizliğini FANATİK’e bozdu. Pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu söyleyen Yasin, “Hakemin verdiği karar yüzde yüz doğru. Başkalarının ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Düdükten sonra başta Cicinho olmak üzere bütün Sivassporlu futbolcular üzerime geldi. Ama ben sakin kalmak zorundaydım. Çünkü pazar günü çok ama çok önemli bir maçımız var ve ben derbiden başka bir şey düşünmüyorum. Orada vereceğim bir tepki veya bir hareket takımımı yalnız bırakmama neden olabilirdi. Bu yüzden sadece futbolumu oynadım ve takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yaptım” dedi.

‘Derbi çok zor olacak’

Kendilerini zorlu bir maçın beklediğine dikkat çeken Aslan’ın yıldızı, “Benim en büyük hayalim bu takıma yararlı bir oyuncu olmaktı. Beşiktaş karşısında da sadece bunu düşünüp oynayacağım” ifadelerini kullandı.

Ömer Necati Albayrak

Son cümlesine dikkat ettinizmi Yasin Galatasaray´a yararli bir futbolcu olacagini söylemis.Allah buna müsade edecekmi Yasin kardes ne dersin acaba?.Sen Milyonlarca kisinin hayallerini kararttin,Sivasspor´lu futbolcularin emegini caldin ve tüm Sivaslilarin bedduasini aldin.

Allah seni basarili kilarmi zannediyorsun kus beyinli...
Ayagin kirilsa futbol hayatin biter buna ragmen böylesine ucuz oyunlara basvuruyorsun...

Seni Allah´a havale ediyoruz.O seni nasil ödüllendirecegini öyle iyi bilirki,sen bile inanamazsin a benim beyni kücük kardesim...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...