27.05.2015, 13:20
|
|
Usta Yiğido
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
.......Gardaş bahsettiğim oyuncular benim internette yaptığım araştırmalar sonucu tahmin ettiğim oyuncular...Wowturkey de bu oyuncuların adı geçmedi...Bilhassa Polonya ve Çek liglerinde kaliteli ve fiyatı ucuz yabancı oyuncular var...Sergen Hoca bazı oyuncuları gitti kendi izledi ;kararını kendisi mutlaka verecektir...Ama ben bilhassa Fas liginde izlenen oyuncuları merak ediyorum...Bir arkadaşın bahsettiği bu yılın Fas Ligi şampiyonunda oynayan gol kralı Malick Evaouna ve kanat ve orta sahada oynayan Murat adlı başka bir oyuncuyu ben tercih ederim...Gabon vatandaşı Malik 2 yılda bu ligde 30 civarında gol atmış bir oyuncu;hem de 23 yaşında...Sivassspor bence böyle oyuncular transfer etmeli..Arkadaşların bahsettiği oyuncuları ben fazla beğenmedim...Sergen Hoca ne düşünür bilemem...adı geçen oyunculardan bence ülkemizde alt liglerde ve bu yıl süper ligden düşen takımlarda çok fazla var...Balıkesir'in Karabük'ün,Erciyes in yabancıları bu adı geçen oyunculardan daha iyiler..Umarım sivasspor iyi yabancılar transfer eder...Eğer adı geçen oyuncular Arnavutluk taki Brezilyalı,Macar ve Finli oyuncu ise ne söyleyeceğimiz bilemiyorum...Orhan Hoca bu oyuncuların bir çok maçını izledi,Rıza Hoca döneminden de bu konuda büyük tecrübesi var..Umarım bu oyunculardan daha iyilerini izlemişlerdir..Sivassporun Atıf,Grosecki,Enaramo benzeri nokta atış transfere bu yıl çok ihtiyacı var...Nokta atış yapamazsan geçen yılki transfer kaosunu bu yıl daha da derinden yaşarız...Umarım yabancı trasferinde hata yapmayız...
|
Wowturkey sitesine bakarsan bahsettiğimiz oyuncuların isimlerini oarada göreceksin artık onlar mı senden görüp yazdılar yoksa başka yerden mi görüp yazdılar bilmiyorum. Şayet verilen ve bahsedilen isimlerin içinde tek işe yarar Hırvat oyuncu gerisi içi boş oyuncular. Hırvat oyuncuda tam yönetimin aradığı isim: sözleşmesi bitiyor. Bence bahsedilen ülkelerden Avrupa'lı oyuncular takip ediliyor. Umarım Sergen işi sıkı tutarda adam akıllı transferler yapılır. Fas ligindeki oyuncuların isimlerini bu sitede ilk kez ben telafuz ettim. Şayet eğer bu iki oyuncuyu almış olursak çok büyük iş yapmış oluruz. Önümüzdeki sezon çok zorlu geçecek Osmanlıspor ve Kayserispor'unda gelmesi ile lig kızışacak. Bu seneki gibi olmayabilir şansımız. Çekirgeyi bir kaç sezondur iyi zıplattık. Eğer bu sezon 8-9 tane ilk on bir oyuncusu alamaz isek sezon başlamadan ptt liginin hesaplarına başlamalıyız. Şahsen ben bu transfer döneminin bizim açısından renkli geçeceğini düşünüyorum. Birçok kuluüğ Uefa'nın markajında bizim ise böyle bir derdimiz yok. İyi transferler bekliyorum yönetimden ve Sergen hocadan...
|
|
|