Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2. Lige çıkacağız
Alt 27.05.2015, 21:33   #16
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1152 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: 2. Lige çıkacağız

Internet üzerinden kanal54 programina bir bakayim dedim acaba mac yayini veriyormu gayesi ile.Ankara-Sakarya macina bakmak istemistim.Tam o anda haberler vardi.Yerel televizyon olmasina ragmen Sakarya iline ait bir haber duymak ne mümkün.Sonra spor programi yayina girdi.Buradan ögrenirim simdi final macini verip vermedigini dedim.Sakaryaspor´dan hic bahsetmeden program bitti.Böyle bir Sakarya´da ilel ebet bir üst lige cikamaz.

Cünki yerel televizyonun yakindan uzaktan Sakaryaspor´la alakasi bile yoktu.Tamamiyle DEJENERE olmus bir yayin anlayisi.

Nitekimde bugün Ankara Demirspor,Sakaryaspor´u 2-0 yenerek finale yükseldi.Ilgi olmayan yerde basarida olmaz.Sakaryaspor´a bu basarisizlik müstahaktir.Bir yerel televizyon sehrinin takimindan bahsetmiyorsa o sehirde bazi manevi degerler yok olmus demektir.Sen sehrinin takimina sahiplenmiyorsan sen zaten yoksun...

Sivas´daki tüm yerel kanallar 4 Eylül belediye´den bahsederken ve hatta yarin bir yerel kanalin maci naklen verecegi söz konusu ise demekki SIVAS dogru yolda ilerliyor demektir...

Biz insallah 4 Eylül´le yarin sevinecegiz,nasilki Zara ile sevindiysek.Hatta Bal liginden Yidizeli ve Emniyetspor´un maclarinin sonuclari ilede önümüzdeki sezon ilgilenecegiz.Onlarin basarilari bizim sevincimiz olacaktir.

Kanal54´ün yayincilik ilkesi sayet Sakaryaspor´dan bahsetmemekse onlarda bugün elenerek onlara mütesekkirdirler herhalde.Böyle sahipsiz bir takim asla ne ikinci ligi hak ediyor nede baska ligleri.Sakaryaspor´un atesli taraftarini ve orada futbola olan sevgiyi bildigim icin böylesine bir kulübe cok ama cok yazik
oluyor diyebilirim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...