Cevap: 2. Lige çıkacağız
Internet üzerinden kanal54 programina bir bakayim dedim acaba mac yayini veriyormu gayesi ile.Ankara-Sakarya macina bakmak istemistim.Tam o anda haberler vardi.Yerel televizyon olmasina ragmen Sakarya iline ait bir haber duymak ne mümkün.Sonra spor programi yayina girdi.Buradan ögrenirim simdi final macini verip vermedigini dedim.Sakaryaspor´dan hic bahsetmeden program bitti.Böyle bir Sakarya´da ilel ebet bir üst lige cikamaz.
Cünki yerel televizyonun yakindan uzaktan Sakaryaspor´la alakasi bile yoktu.Tamamiyle DEJENERE olmus bir yayin anlayisi.
Nitekimde bugün Ankara Demirspor,Sakaryaspor´u 2-0 yenerek finale yükseldi.Ilgi olmayan yerde basarida olmaz.Sakaryaspor´a bu basarisizlik müstahaktir.Bir yerel televizyon sehrinin takimindan bahsetmiyorsa o sehirde bazi manevi degerler yok olmus demektir.Sen sehrinin takimina sahiplenmiyorsan sen zaten yoksun...
Sivas´daki tüm yerel kanallar 4 Eylül belediye´den bahsederken ve hatta yarin bir yerel kanalin maci naklen verecegi söz konusu ise demekki SIVAS dogru yolda ilerliyor demektir...
Biz insallah 4 Eylül´le yarin sevinecegiz,nasilki Zara ile sevindiysek.Hatta Bal liginden Yidizeli ve Emniyetspor´un maclarinin sonuclari ilede önümüzdeki sezon ilgilenecegiz.Onlarin basarilari bizim sevincimiz olacaktir.
Kanal54´ün yayincilik ilkesi sayet Sakaryaspor´dan bahsetmemekse onlarda bugün elenerek onlara mütesekkirdirler herhalde.Böyle sahipsiz bir takim asla ne ikinci ligi hak ediyor nede baska ligleri.Sakaryaspor´un atesli taraftarini ve orada futbola olan sevgiyi bildigim icin böylesine bir kulübe cok ama cok yazik
oluyor diyebilirim.
|