Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Bir onbir olusturmussun ve o onbirde bir Burhan birde Ziya var.9 futbolcu yabanci.Neden yabanci olsun ben buna bir anlam veremiyorum.
Sen konuyu bambaska yönlere cekmissin,ben yazimda Türk futbolu ölür derken,Türk futbolcularinin önünü kapamak bahasina, yabanci futbolcuya yönelmenin anlamsiz oldugunu vurgulamaya calismistim!Oysa görüyorumki sen konuyu baska yerlere cekmissin...
Ayrica süperligde oynayan takimlarin hicbiri patates tarlasinda mücadele vermiyor,kaldiki 2.lig temsilcimiz 4 Eylül bile muhtesem tesislere sahip.
|
Karabük, çıkarsa Antalya, Mersin İY, Antep, Bal-Kes, Akhisar bunları Uefa kriterlerine göre maç yaptırmazlar, ek olarak Dört Eylül'ün tesisleri Doğan Başkan zamanında güzel yapılsada bakımsızlıktan kalecilerin görev sahalarının nasıl pörsüdüğünü görmüşsündür, ayrıca konuyu başka yere çekme meselesi de değil Türk veya gurbetçi oyuncuların formlarının ve daha iyi oynamaları için bu kural gereklidir, rekabeti artıracak ve dolayısıyla oyuncularda o eski hallerini değilde kendilerinin yenileme aşamasına gelecekler.