Tekil Mesaj Gösterimi
Sivasspor'un yeni sezon planı belirlendi
Alt 06.06.2015, 18:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor'un yeni sezon planı belirlendi



Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu 15'inci sırada tamamlayan Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu 15'inci sırada tamamlayan Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak.

Başarısız geçen 2014-2015 sezonunun ardından Medicana Sivasspor, yeni sezonun hazırlıklarına 5 Temmuz pazar günü başlayacak. 36 günlük iznin ardından 5 Temmuz'da kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde toplanacak olan kırmızı beyazlılar, sağlık kontrollerinin ardından antrenmanlara Sivas'ta başlayacak.

10 gün boyunca Sivas'ta kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Medicana Sivasspor, Ramazan bayramı nedini ile bir kaç gün izin yapacak. Bayramdan sonra Medicana Sivasspor 2 hafta yurt dışında kamp yapacak. Kırmızı beyazlılar yurt dışı kampı için Almanya ve Hollanda arasında tercih yapacağı öğrenildi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...