Cevap: Demirören Dediler
Açık konuşmak gerekirse,yıldırım demirören tüm kurullarıyla çok beceriksiz ve başarısız bir dönem geçirdi,haluk ulusoya rahmet okuttu,adam geldi geleli sivasspor belini bitürlü doğrultamıyor,hakemler aleni şekilde 4 büyütülmüş takımları kolluyor ,kılını kıpırdatmıyor,tekbildiği şey takımlara güzel ceza kesmesi,hele paso lig denen ucube ,hortum mekanizmasını türk futbolunun başına bela etmesi, trübünlerde seyircinin yok olmasını sağlamıştır,,milli takımın ısrarla kazma oyunculardan kurdurulması,milli takımı yerlerde süründürmüştür,alt yapıyatırımlarına tff olarak zerre kadar yatırım yapılmadığından,yeni genç yetenekler bu ülkede gün yüzüne çıkartılamamıştır,bunedenle demirören tercihi benim için yanlış tercihtir,kimse bidaha hakemlerden dert yanmasın,ulusoya gelince ,onun döneminde öyle yada böyle milli takım dünya 3.olmuştur,filanda,kendisi çok politik kişiliktir,gs ve ts yalakası olduğunu inkar etmiyor zaten,şike sürecinde ben olsam uefaya bırakmadan ceza keserdim filan diye konuşmaları var,halada ben gelince ligi temizliyecem filan diyor,şikeninde ,şikecininde önde gidenidir,ordusporun ,eskişehirin nasıl lige çıktığını iyi okuyunanlarsınız,ondan kurtulana kadar neler çekti bu türkfutbolu,şimdi hangi yüzle aday oluyor anlamıyorum,olurda kazayla başkan olursa türk futbolunun ve sivassporun hapı yuttuğu gün olur,onedenle ulusoyada sıcak bakmıyorum,koca ülkede tff başkanlığı yapacak başka adam kalmamışgibi bu 2 beceriksiz adama mahkum olmayıda türk futbolu ve futbol adamlığı adına acziyet olarak görüyorum,
|