Tekil Mesaj Gösterimi
Taraftarlara Teşekkür Etti
Alt 12.06.2015, 14:09   #1
yerliturkuaz
Usta Yiğido
 
yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2005
Mesajlar: 5.394
Thanks: 3.308
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1231 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Taraftarlara Teşekkür Etti



Medicana Sivasspor’un forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, sezonun sona ermesinin ardından sosyal medyadan bir mesaj verdi.

Resmi İnstagram hesabından bir mesaj veren genç oyuncu, taraftara teşekkür ederek “Yeni sezonda görüşmek üzere” dedi.

Futbolcu Batuhan Karadeniz, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Koskoca bir sezonu arkamızda bıraktık. Yeri geldi üzüldük yeri geldi sevindik ama her zaman beraberdik. Taraftarımıza bizi her koşulda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim yeni sezonda görüşmek üzere. Hoş çakalın.”

Başkanada Söz Verdi:

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda 4 yabancı oyuncu alacaklarını dile getiren Otyakmaz, şunları kaydetti:

"İyi futbolcular almak istiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz iyi bir takım oluşturup, taraftarımızı coşturmak. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz. Geçen sezon transfer ettiğimiz Batuhan Karadeniz’in bu sezon takıma daha faydalı olacağına inanıyorum. Yeni sezonda Batuhan’dan çok şeyler bekliyorum. Yaptığımız görüşmede bunları kendisine anlattım. Geçen sezon son 10 karşılaşmada gösterdiği performansını yeni sezonda bütün maçlara yaymasını istedim. Kendisi de bana bu konuda söz verdi."
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...