Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaray ile Sivasspor, Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe için masaya oturuyor. Sarı kırmızılı kulüp, Aatıf Chahechouhe için Yiğido'ya takas paketi teklifinde bulunacak.
Geçtiğimiz hafta Kulüpler Birliği toplantısından önce, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı bizzat arayarak, Faslı oyuncuya talip olduklarını bildirdi.
Odyakmaz ile Cüneyt Tanman en geç Salı günü bir araya gelip bu transferin şartlarını masaya yatıracaklar. 48 saat içinde gerçekleşecek olan görüşmede Sivasspor, Aatıf Chahechouhe için Galatasaray’dan para değil oyuncu talebinde bulunacak.
Trabzonspor'un da istediği futbolcu için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, bu transferi 1-2 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracak.
Hürriyet
Suana kadar Yekta Kurtulus´un adi geciyor genellikle ama bakalim hayirlisi.
|
En azından her sezon durup durup bize attığı gollerle kaybettiğimiz maçlar ve Ziraattan kupadan olmamızın önüne geçmek için Yekta düşünülüyor heralde, haksızda değiller, ama ben ne olursa olsun yurtdışı tekliflerine kesinlikle ön planda düşünülmesi gerekildiğini düşünüyorum, yarın bir gün gelir bize gol atar, mazAllah sonrasını hiç düşünmek istemiyorum ..