Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Aatıf'a iki dev talip
Alt 14.06.2015, 20:01   #37
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 495 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Aatıf'a iki dev talip

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galatasaray ile Sivasspor, Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe için masaya oturuyor. Sarı kırmızılı kulüp, Aatıf Chahechouhe için Yiğido'ya takas paketi teklifinde bulunacak.

Geçtiğimiz hafta Kulüpler Birliği toplantısından önce, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı bizzat arayarak, Faslı oyuncuya talip olduklarını bildirdi.

Odyakmaz ile Cüneyt Tanman en geç Salı günü bir araya gelip bu transferin şartlarını masaya yatıracaklar. 48 saat içinde gerçekleşecek olan görüşmede Sivasspor, Aatıf Chahechouhe için Galatasaray’dan para değil oyuncu talebinde bulunacak.

Trabzonspor'un da istediği futbolcu için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, bu transferi 1-2 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracak.

Hürriyet

Suana kadar Yekta Kurtulus´un adi geciyor genellikle ama bakalim hayirlisi.
En azından her sezon durup durup bize attığı gollerle kaybettiğimiz maçlar ve Ziraattan kupadan olmamızın önüne geçmek için Yekta düşünülüyor heralde, haksızda değiller, ama ben ne olursa olsun yurtdışı tekliflerine kesinlikle ön planda düşünülmesi gerekildiğini düşünüyorum, yarın bir gün gelir bize gol atar, mazAllah sonrasını hiç düşünmek istemiyorum ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...