Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Aatıf'a iki dev talip
Alt 15.06.2015, 13:15   #57
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Aatıf'a iki dev talip

bakın italya ve ada basını boş haber yapmaz. aatif'ın ismi çok büyük kulüplerle geçiyor. italya'da napoli ve inter deniyor. napoli resmi teklifini yaptı. ben italya ligini takip eden biri olarak inter'in aatif'a daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. inter'in de resmi teklifini yapması yakındır. iskoçya'da glasgow rangers'ın düşürülmesinden sonra tek büyük olarak celtic kaldı. böyle bir kulüp için 5-6 milyon euro para değil. yönetim aatif'ı galatasaray'a satmak gibi bir salaklık yapmasın. zaten 5-6 yıl taksitle veriyorlar parayı bir de işe yaramaz çöp oyuncular iteliyorlar bize.

napoli-inter-celtic hangisi olursa olsun parayı takır takır sayacaklar. galatasaray'la trabzon'la uğraşmaya değmez. oyuncunun piyasası mükemmel şu anda. böyle büyük kulüplerden teklifler alındığı dönemde bu büyük fırsatı kaçırırsa yönetim yazıklar olsun. böyle gündemdeki bir oyuncuyu 3,5 milyona galatasaray'a vereceklerse bıraksınlar bu işi. sezonda maksimum 5-6 gol atan amrabat'a 8 milyon verdiler. ligde standardı yüksek olan aatif'ı türkiye'den bir takıma bu fiyattan daha az bir paraya satarlarsa; bu işten zerre anlamıyorlar demektir.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...