Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 15.06.2015, 21:11   #317
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAYNAK NERDE? her gün birbirinden kalitesiz dedikodular...

haber yalan bile demiyorum, ama bilmem hangi kisiden duydugunuz dedikodulari garanti haber gibi satmanin mantigi nerde? berbat.

Belki Aatif'in transferi bir kac saat icinde kesinlesir, ama isin isine takas giriyorsa, nounkeu ve yekta'nin hic düsünmeden sivasspor'a gidecegini sananlar, hayal etmeye devam etsin. Haber komple yanlis, ve bu hizda gelisemez.

Bu forumda bukadar cocuk beyinli görmedim, eskiden burasi böyle degildi.
En basit yalan haberlere bile 4-5 sayfa cevap gönderiliyor.

Al sana kaynak....

Yahu dostum kaç gündür kaynak aşağı kaynak yukarı. Burada dedikodusundan tut, aslına varana kadar herkes dilediğini yazar çizer. Sıkma canını paylaşan arkadaşımız sağlamdır. Boş konuşmaz vardır bir bildiği...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...