Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
bu seneki vizyonumuz yine belli olmuştur ki bence yine düşmemeye oynayan bir takım kurmak.malesef durum boyle.orhan gülle ve erkan transferleri bunu açıkça göstermiştir.fenerbahçenın 2.kalecisine bıle yaklaşamayan bir yonetım kımı transfer edebilir bı düşünun bakalım.bu saaatten sonra bırşey beklemek yanlış olur.sergenınde kamp yaklaştığında transferler olmadığını gorunce bırakıp gideceğini sanıyorum demedi demeyın.
geçen yıl devre arasında koskaca sivassporun adını değiştirdiler .belli bir bırmıktar para geldi.transferde yapmadılar elle tutulur.bu sene için saklıyorlar dıye umuyordum .inşallah düşündüğüm şeyler olmaz.hanı meddıcana transfer sözü vermıştıo söz ne oldu.yalan oldu.nedense bu yonetım bana hıç guven vermıyor.
başka şehirde oturmama rağmen her sene kombınemı alırım.bu sefer yemın ettım yonetım bu davranışlarına devam eder vizyonsuz bır takım oluşturursa bu sene kombınede akmayacağım.sıktılar artık.her sene aynı yalanlar.nedense hiç bırakıp gıtme düşünceleride yok
bu şekılde yonetecelerse belediyeye devretsınler aynı sekılde klup yonetılır bundan emın olun...
|