Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 10.07.2015, 20:03   #593
tfd5858
Yiğido

tfd5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 478 tfd5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz öyle yazdiniz , bende sizin gibi düsünlenlere ve genel anlamda bir yorumda bulundum...

Sizin Sivassporlunuzu elbette kimse sorgulayamaz , ama gercek bir Taraftar , Transfer'e göre , Havaya göre , takim tutmaz ...

Simdi siz ister Bursali olun , ister Sivasli olun , ister Manisali , burada temel nokta memleketin takimina sahip cikmaz. Ha Gurbetde olursun , is imkanlarindan dolayi herzaman destek olamazsin ama herzaman yüregin kalbim memleketin takimi icin atar.

Ama elinden geliyorsa Sivasspor maclarina gitmelisin , eger ben Sivassporluyum , gercek taraftarim diyorsun , tabi Sivas'ta, Türkiye yasiyorsan , eger Amerikada ,Almanyada yasiyorsan , hergün ucakla git gel diyen yok ,ozaman da , Tatilde kampa katilirsin , Lisansli ürün alirsin , denk gelirse ve ya özel izin alip ine bir türlü desteklemeye calisirsin.

Ayrica benim kim , sizin kim oldugunuz önemli , degil ben bu yoruma size özel degil genel anlamda yazdim zaten herkes yazinca sadece siz olmayacaginizi anlamaniz gerekiyor...

Benim tek üzüldüm nokta : Gercek taraftar olamiyoruz, sizin benim veya baskalarinin , bilmiyorum hata kimde, ama Taraftar olamiyoruz, Bursaspor ,Trabzonspor, Eskisehirspor ,Adanaspor , Göztepe gibi hatta suan Konyaspor bile Taraftar olmayi basardi , Sivasli olarak basaramiyoruz, cünkü misal siz ve ben ve baskalari böyle düsünüyor , digerleri inatlik yapiyor , Grublar birlesmiyor,,, tezahurat yapilmiyor... bunu net gözlemliyorum ve kendim sahitde oldum , ben Almanya yasadigimdan dolayi hermaca gidemiyorum , ama kusura bakmayin ben kendi akrabalarimida elestiriyorum , ve Sivasli olupda Sivasspor'a gönül vermeyenleride...
kardeşim yaklaşımın bu şekilde olsa ben de tabiki direk açıklamasını yaparım sivastayım yıllardır sivasspor maçlarna giderim sinirlenmemin sebebi biz böyle üzülüp sızlanıp 24 saat internette dolanıpta bizler , büyük otelin orada ayak ayak üstene atmış küçük dağları ben yarattım diyen bir 2.başkan sarılar varsa insan ister istemez sinirleniyor
tfd5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı tfd5858'a Teşekkür Ediyor...