Alıntı:
umitfidan Nickli Üyeden Alıntı
Şu yorumları okuyorum da ne kadar gülüyorum anlatamam... 1.si yönetim kimsenin gönlü olsun diye transfer yapmak zorunda değil sonuçta borsada kar amacı güden bir şirket. 2.si geçen yıl takımın taraftardan kazandığı para ile taraftarın yüzünden aldığı cezaları bir karşılaştırmanızı rica ediyorum. Taraftarın bu takım için nasıl bir yük olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Buraya çıkıp herkes bol keseden atıyor sabırı kalmamış, bilet almayacakmış... Geçen sezon bir kez olsun stadı dolduramamış bir taraftar topluluğuyuz, takımın sırtında ki kambur olmaktan vazgeçtiğimiz zaman ancak bu tarz konuşmalar mantıklı olur.
|
Sen daha taraftarı olduğun kulübün dernek statüsünde yönetildiğini bilmiyorsun bir de mantıklı konuşmaktan bahsediyorsun kaldı ki Sivasspor stadı 17 maçta full doldursa bu bilet fiyatlarıyla kazanacağı para 4-5 galibiyet primi kadar etmiyor ayrıca tribün cezalarının en az yarısı satılan bilet fiyatlarıyla karşılanmıştır artık bu vasat argümanlarla taraftarı eleştirmekten vazgeçin ve ezbere konuşmayın.