Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eneramo Tekrar Sivasspor'da
Alt 12.07.2015, 11:53   #10
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Eneramo Tekrar Sivasspor'da

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor kulübü Eneramo´ya bir nevi jest yapma karari aldi gibi birsey herkesin yorumuna acik.
Sergen hocaninda dedigi gibi verdigi hizmetler karsiliginda onu bu halde birakmak istemiyorlar sonucda Sivasspor icin sakatlandigini vurguluyorlar.
Zaten medyada cikan haberler dogrultusunda Eneramo ile mac basi anlasilmis,yani oynadigi sürece ücretini alacak.
iş hayatında duygusallıga yer yoktur.acırsan acınacak hale düşersin.acaba bunu alan yönetim kendi şirketlerinde bööle bi jest yaparlarmı işe yaramayacak bi adamı işe alırlarmı sırf jest olsun diye.yanlış yapmışlar .bi kere eneramo bizi bırakıp bjk ya gitti bizi sevse gitmezdi.hem oynadıgı dönemlerdede bedavaya oynamadı profosyonel bir camiadır futbol duygusallıga yer yok.maç başı anlaşılsada belli bir garanti parası vardır her şaertta alacagı.bu paraya biraz daha ilave edip daha kaliteli ve faydalı oyuncular alınabilirdi.gaspar transferi haricinde tüm transferleri eleştiriyorum ve begenmiyorum
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...