Cevap: Maçı Değerlendirelim
10 günlük antremanla en iyi bu şekilde oynanaır.henüz yorum için erken ama bugün şu sonuçlar ortaya çıktı.takıma mutluka gaspar tarzı libero lazım.yaratıcılık ve oyun kurma yetersiz.hakan özmert yine en iyi çıkış yapan liberoydu yanında gaspar olursa süper olur.
setkus 3 gol yese de son gol hariç hiç bir pozisyonda hata yapmadı yedikleri de onun yapaibleceği bişey yoktu.
beykan 20 yaşında olmasına rağmen atıfa ben de varım dedi.atıftan formayı bu sezon aalırsa şaşırmayın.harika çalımlarıyla atıfı andırsada daha çabuk pas atması ve diğerlerini düşünmesi sebebiyle atıftan üstün oynadı.
atıfa gelicek olursak sahada yoktu resmen dökülüyordu.bakalım o da geç katıldı o yüzdendir.
hakan özmerti beğendim.orhanın bu kadar uzun boylu olduğunu bilmiyordum.o da çok genç daha 23 yaşında ve değerlendirilmeli.
batu kilo vermiş ve istekliydi.ama son vuruşlara biraz daha çalışması lazım.
mehdi yeni kadirmiz onu diyorum bitek siz anlayın.türkiyenin en çelimsiz oyuncusu.defansta yaptığı çalımla gol yedik.üsütüne üstlük fiziğini bastırmak için çok sert oynuyor fazla faul yapıyor.çok kart görür.gönderilemli.hakan desen 2.lig topçusu.
erkan biraz daha basit oynamalı ama kuması sağlam.o da genç.sağ kanat da daha iyi iş yaptı.sol kanat lazım.
sonuç olarak takıma 1 tane gölge forvet yani 9.5 numara 1 tane gaspar 1 tane de sol kanat lazım.
|