15.07.2015, 10:28
|
|
|
Usta Yiğido
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Farklı bir yorum olacak ama kanayan yaramız olan 2 konudan bahsetmek istiyorum...
1- Bir maçlık da olsa transfer edilen etrafımızdaki İT'lerden (İstanbul Takımını tutanlardan) bahsetmek istiyorum...
Stadyumu dolduran 15 bin kişiden kaç kişi "Ben Sivaslıyım ve Sivassporluyum diye o stadyumu doldurdu?
Bence her zamanki o yürekli ortalama olarak verilen 4-5 binden fazlası değildi..
BELEŞ olunca hemen yanımızda biten İT sevdalıları "içimizdeki İRLANDALILAR" varolduğu müddetçe, Sivas'ta Sivasspor sevdalısı 3-5 bini geçmez. Bugünki stadyumu dolduranlar (İçimizdeki İrlandalılar) bir Bursada, Bir Trabzon'da bu tavırda olamazlar. O nedenle o illerin taraftarlarına imrendim desem yeridir.
2- Maraton A Blokta yer alan taraftarların ağıza alınmayacak galiz küfürlerle tezahürat ettiklerini sanmaları..
O küfürler değil mi? Bize cezalar verdiren..
O küfürler değil mi? Bize tribün kapattıran...
Müsabaka ücretsiz diye etrafımız bayan ağırlıklı ailece takip edenlerle dolu idi. Grubun tezahüratları ceza gerektirecek, galiz küfürler..
İddia ediyorum o küfürleri yapanları Emniyet görüntülerden yola çıkarak, 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun ilgili maddesini bireysel bazda işletsinler, uygulasınlar, bakalım bir daha yaparlar mı? (Bana gelen bilgilerde zaten o yönde çalışma yapıldığı, görüntü alındığıdır)
İlle de edep...
|
usta birde sahipsiz sivasın sahipleriyiz demeleri yokmu adam deli oluyor bu ne biçim yaşadıgı şehre takımına sahip çıkma agıza alınmayacak küfürler sahaya yabancı madde atma 3-4 zibidinin yüzünden takım ceza alıyor trübün kapanıyor kanını satsan beş kuruş etmezlerden takım yüklü cezalar alıyor herkes ailesiyle çoluk çocuguyla maça gelmiş öyle pis küfürleri duymak zorundamı mübarek gün bile küfür ediyorlar grubun liderleri ya içinizdekibu pislikleri temizleyin ya da tası taragı toplayıp gidin bu takımı şehri kimsenin sabote etmeye hakkı yoktur
|